+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Deurkleur
Diepte
Hoogte
Uitvoering
 

Apotheekkasten

Gereedschap, materiaal en andere kleine voorwerpen overzichtelijk en plaatsbesparend opbergen? Apotheekkasten zijn de perfecte oplossing! Ze zijn flexibel, nemen weinig plaats in en zijn daarnaast erg veelzijdig.
Er zijn 4 artikelen gevonden
| | |
Kast met verticale uitschuifwanden
h x b x d = 1950 x 1000 x 600 mm, zonder tussenwand
Excl. BTW
vanaf 1.875,-
Kast met verticale uitschuifwanden
h x b x d = 1950 x 1000 x 600 mm, met tussenwand
Excl. BTW
vanaf 1.575,-
Er zijn 4 artikelen gevonden
Apothekerskasten
Apothekerskasten worden vaak zo genoemd omdat de verticale laden vaak in apotheken te vinden zijn. Anders dan gebruikelijke ladekasten kunnen bij apotheekkasten verticaal onder elkaar aangebrachte kastvakken in één keer worden uitgetrokken. Als het geen gereedschapskasten betreft, bevinden zich daarin geen laden onder elkaar, maar meerdere naast elkaar in de kast aangebrachte perforatieplaten. Over het algemeen komen apotheekkasten altijd van pas wanneer er veel kleine materialen moeten worden bewaard. Dat geldt ook voor gereedschappen die overzichtelijk en goed toegankelijk aan perforatieplaten worden bevestigd. De verticale uitschuifwand kan zo ver uit de kast worden getrokken, dat het zeer eenvoudig is de inhoud te bereiken. In het aanbod van KAISER+KRAFT bevinden zich apotheekkasten met en zonder deuren.

Gereedschappen goed bereikbaar
Een kast met deuren waarin op kogelgelagerde telescoopgeleidingen perforatieplaten aangebracht zijn, onderscheidt zich aan de buitenkant niet van een gebruikelijke stalen kast. Hij is bijvoorbeeld 1950 mm hoog, 600 mm diep en een meter breed. Met twee vleugeldeuren kunnen de kasten met verticale uitschuifwanden veilig worden afgesloten. Een apotheekkast zonder deuren maakt een snelle toegang tot de inhoud mogelijk. Met name apotheekkasten van dit type hebben een bijzonder grote inhoud, omdat ze vier of meer perforatieplaten bevatten, waaraan aan beide zijden gereedschappen en verbruiksmaterialen aan haken en speciale gereedschapshouders kunnen worden bevestigd. Voor kleine onderdelen kunnen de perforatieplaten van plateaus of draadkorven worden voorzien. De apotheekkasten bestaan uit plaatstaal met poedercoating en zijn ongevoelig voor invloeden van buitenaf. Ze bieden een uitstekende bescherming voor de inhoud.
Producten vergelijken