Lift apparatuur

Compact, sterk, rugvriendelijk: miniliften zijn kleine krachtpatsers. Daarmee kunt u goederen snel en efficiënt heffen, laten zakken en vervoeren. Van heftrucks met platform of doorn tot materiaalkrikken met handzwengel en elektrische miniliften – het aanbod in de onlineshop van KAISER+KRAFT is veelzijdig. Ontdek praktische hulpjes voor uw bedrijf!

In de categorie Lift apparatuur bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro.

Merk
Producttype
Vorklengte
Relevant
Aantal artikelen: 31

Miniliften – rugvriendelijke hefapparatenZe zijn een weldaad voor de gezondheid van de rug: miniliften. Ze maken het gemakkelijk om zware lasten te heffen en te laten zakken zonder de ruggengraat te overbelasten. Met sommige modellen kunt u zelfs goederen comfortabel van A naar B verplaatsen – voor een eenvoudigere goederenbehandeling. De mobiele miniliften uit het assortiment van KAISER+KRAFT zijn ook uitgerust met wielen. Daardoor zijn ze gemakkelijk te vervoeren naar de plaats van gebruik. Bovendien maken materiaalkrikken werkprocessen efficiënter, wat ook de motivatie van uw werknemers verhoogt.Veelzijdig inzetbaar: miniliften en heftrucksZe zijn sterk, wendbaar en kantelbestendig: miniliften zijn gemaakt van sterk staal of aluminium. Zowel in de industrie als in de handel vervoeren ze lasten tot 400 kg. De technische uitrusting varieert naar gelang van de behoeften en het gewenste laadvermogen. Van vouwheftrucks met zwengelbediening tot elektrische miniliften van roestvast staal voor de voedings- of farmaceutische industrie, u vindt geschikte modellen in ons assortiment.De ergonomische miniliften zijn stabiel, eenvoudig te bedienen en nemen weinig ruimte in om te manoeuvreren. Dankzij een laag zwaartepunt zijn de materiaalliften ook geschikt voor zware lasten. Bovendien hebben veel modellen een verlaagd chassis, zodat u er ook mee onder pallets kunt rijden. Spoorloze zwenkwielen met wielstoppen completeren het slimme ontwerp van de heftrucks enzovoort. Verwisselbare platforms als standaard en optioneel monteerbare vorken verbreden het ladingspectrum.Van kleine liften tot elektrische miniliften – in onze onlineshop vindt u een uitgebreid assortiment hef- en hijsapparatuur voor elke toepassing. Als een minilift niet aan uw eisen voldoet, is het mogelijk om de hefhoogte individueel uit te breiden. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. Indien u advies wenst, staat ons vriendelijke serviceteam ook graag tot uw beschikking.
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Steekwagens | Handhefwagens | Zwenkkranen | Precisieweegschalen | Toyota-vorkhefwagens | EUROKRAFTbasis-machinekrikken