Noodsets voor lekkages

Lekke tank, gebroken vat, weggelekte vloeistof? Ten eerste: raak niet in paniek! Ten tweede: grijp naar het lekkage-noodpakket voor handel en industrie! Want dit pakket bevat alles wat u nodig heeft in een noodsituatie: absorptiedoeken, absorptierollen, absorptiekussens, emmers, poetsdoeken, afvoerzakken en handschoenen. Een allround zorgeloos pakket – lees verder voor meer handige tips en trucs.

In de categorie Noodsets voor lekkages bieden wij u producten van de volgende merken aan: PIG, eurokraft basic.

Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 70

Lekkage-noodsets: uitgerust voor noodgevallenNiet elk bedrijf hoeft zich bezig te houden met alle details van lekkagebeheer. Maar elk bedrijf moet voorbereid zijn op noodgevallen. Lekkage-noodpakketten bieden een allround basisuitrusting voor het verwijderen van oliën, zuren en andere gevaarlijke vloeistoffen. In geval van twijfel kan dit niet alleen het milieu redden, maar is het ook wettelijk verplicht.Wat is een lekkage-noodset?Lekkage-noodsets zijn als een EHBO-doos voor de omgang met gevaarlijke stoffen.Ze bevatten alles voor onmiddellijk en veilig lekkagebeheer in geval van lekkage van gevaarlijke vloeistoffen. Afhankelijk van de uitvoering wordt de kant-en-klare set geleverd als kast, rollend noodstation, in een emmer, in een afvoerton of in een doos. Zo kan het bijvoorbeeld in de werkplaats of garage worden bewaard om ruimte te besparen en is het meteen bij de hand als het nodig is.Wat zit er in een lekkage-noodset?De noodpakketten bestaan uit een onmisbare basisuitrusting en nuttige aanvullende toebehoren. De basisuitrusting voor lekkagebeheer omvat:

Deze basisuitrusting wordt in uitgebreidere pakketten aangevuld met andere hulpmiddelen die in veel bedrijven net zo onmisbaar zijn:

Hoe selecteer ik een lekkage-noodpakket?Analoog aan de kleurcodering van absorptiedoeken en absorptierollen kunt u lekkage-noodpakketten in uitvoeringen voor chemicaliën, olie en universele lekkages bestellen. Kies de variant(en) die het meest waarschijnlijk voorkomen in het betreffende werkgebied. Universele uitvoeringen zijn zinvol voor elk bedrijf.De totale absorptiecapaciteit in liters vloeit voort uit de inhoud en de omvang van het pakket. Deze waarde is een belangrijke leidraad bij uw keuze. Als u regelmatig met jerrycans of vaten van 50 liter werkt, zijn sets van 20 liter niet voldoende, zelfs niet als pure voorzorgsmaatregel.Niet vergeten: Controleer de inhoud van uw noodsets regelmatig op volledigheid en vul alle onderdelen bij na een lekkage.Als u wilt dat wij u hierover adviseren, neem dan contact met ons op.