+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Uitrusting
Hoogte
Eigenschap
Diepte
Breedte
 

Twinco Computerkasten

Er zijn 4 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 4 artikelen gevonden

TWINCO-pc-kasten en werkstations – veel functionaliteit en zeer ruimtebesparend

Om belangrijke informatie te kunnen verwerken heeft u een geavanceerd pc-station nodig. TWINCO-pc-kasten en werkstations voldoen daar helemaal aan! De pc-stations hebben een sterke behuizing die de terminaltafel met de computerkast combineert. Rollen verlenen het informatiestation van Twinco extra flexibiliteit zodat ze overal individueel kunnen worden ingezet. Door de unieke hoogteverstelling brengt u de tafel in de voor u gewenste hoogte, zo biedt de Twinco-laptopkast individueel comfort aan iedere gebruiker. De Twinco-pc-kasten en werkstations zijn echte ruimtebespaarders en hebben een hoge functionaliteit.

Zoals veel Scandinavische meubelfabrikanten staat ook de Deense producent TWINCO voor de hoogste kwaliteit en een innovatief design. Sinds 1976 produceert het bij Kopenhagen gevestigde bedrijf kantoor-accessoires met een focus op computers en levert vandaar uit naar heel Europa. Deze ervaring demonstreert het bedrijf op een indrukwekkende manier met de TWINCO-pc-kasten en werkstations.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken