+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Hoogte
 

Lessenaars

Diep ademhalen. Concentreren. U kunt het! Elke toespraak, elke voordracht is een kleine uitdaging. Gelukkig kunt u daarbij vertrouwen op onze lessenaars. Ze zijn in hoogte verstelbaar en hebben een groot aflegplateau. Zo wordt uw volgende conferentie of presentatie gegarandeerd een groot succes.
Er zijn 6 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Lessenaar, in hoogte verstelbaar
verrijdbaar, lichtgrijs
Excl. BTW
159,-
MAUL - Lessenaar, ergonomisch
b x d = 600 x 520 mm, in hoogte verstelbaar
Excl. BTW
vanaf 319,-
MAUL - Tafelstandaard, ergonomisch
b x d = 600 x 520 mm, in hoogte verstelbaar
Excl. BTW
vanaf 179,-
Lessenaar, 2 aflegplateaus
front van plaatstaal
Excl. BTW
229,-
MAUL - Lessenaar met klemvoet
h x b x d = 350 x 600 x 520 mm
Excl. BTW
vanaf 155,-
Excl. BTW
229,-
Er zijn 6 artikelen gevonden
Lessenaars voor uw presentatie
Wie een rede moet houden, merkt al snel hoe belangrijk geschikte lessenaars, katheders en presentatiewanden zijn voor een goede voordracht. Voor presentatiemiddelen die in verschillende contexten te gebruiken zijn, bevat onze webshop lessenaars die overtuigen door een aantrekkelijke optiek en door een veelzijdige toepasbaarheid. Lessenaars die in hoogte verstelbaar zijn, kunnen flexibel op de lichaamslengte van de spreker worden afgesteld. Dankzij een geïntegreerde verlichting kan men het spiekbriefje ook in slecht verlichte ruimtes goed lezen. De lessenaars zijn verkrijgbaar met verschillende hellingshoek van het aflegplateau. Sommige hebben zelfs een onder hoek verstelbaar aflegplateau. Bij vergaderingen, openbare evenementen of afspraken met klanten: met het geschikte presentatiemateriaal is het veel eenvoudiger voor een groot of klein publiek te spreken. Daarom is het zinvol flip-overs, projectiewanden en andere hulpmiddelen te gebruiken. Op een gesloten front van de lessenaar kan eventueel het bedrijfslogo, het thema van het evenement of andere informatie worden aangebracht. Als de lessenaar verrijdbaar is, kan hij snel en eenvoudig in andere ruimtes worden opgesteld.

Lessenaars voor verschillende toepassingen
Ook bij persconferenties, conferenties of in de entreehal van een bedrijf kunnen lessenaars een belangrijke functie vervullen. Afhankelijk van de toepassing kunnen dit lessenaars met doorschijnende constructie zijn of juist lessenaars met gesloten front. Door een stijlvolle aanpassing van de lessenaars aan de desbetreffende ruimte wordt voor een harmonische indruk gezorgd. In het omvangrijke assortiment van KAISER+KRAFT vindt u informatie over de verschillende soorten lessenaars en kunt u online katheders bestellen die uw bedrijf op de door u gewenste manier representeren.
Producten vergelijken