Schoonmaaktoestellen

Vind bij ons de beste schoonmaakwagens, poetswagens en dweilwagens. Zorg ervoor dat uw bedrijf kraaknet is. Met de poetswagens van kaiserkraft is dat geen probleem. Koop bij ons uw schoonmaakwagen met een eenvoudige reinigingsset.

In de categorie Schoonmaaktoestellen bieden wij u producten van de volgende merken aan: Vermop, eurokraft pro, Rubbermaid, eurokraft basic.

Mijn filters
Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 58

Reinigingswagens – Niet meer dragenVeel chauffeurs belasten hun rug? Afhankelijk van het voertuig. Reinigingswagens van merken als Eurokraft of Quipo bevorderen de gezondheid van de rug van uw schoonmaakpersoneel bij veelvuldig gebruik. Ze maken ook de reiniging nog effectiever. Zo loont rijden voor alle betrokkenen.Rugvriendelijke schoonmaakkarren voor elk toepassingsgebiedTot ziens dragen, hallo duwen! Volle emmers kunnen zonder veel moeite van A naar B worden verplaatst met behulp van een dweilwagen. Reinigingsmiddelen kunnen worden opgeslagen op de plank en er is ook een mopwringer aan boord.Klinkt goed, maar voldoende is het niet? Kies dan één of twee maten groter. U vindt bij kaiserkraft schoonmaakwagens in verschillende varianten en maten. Een of twee bakken met een inhoud van 6 tot 30 liter, houders voor afvalzakken, verschillende legborden, plastic trays en nog veel meer – aan u de keuze. Mobiele reinigingsstations zijn niet alleen geschikt voor het transport, maar ook voor de opslag van reinigingsgereedschap; HAACP-onderstellen zijn goedgekeurd voor sanitaire ruimtes, ziekenhuizen en zwembaden. Zwenkwielen met stootringen beschermen het meubilair wanneer de wagen de vloer raakt.Overige accessoires voor industriële reinigingOmdat alleen rijden niet voldoende is om alles schoon te houden, krijgt u bij kaiserkraft een breed scala aan reinigingsmiddelen, -doeken en machines voor industriële reiniging. Op deze manier schept u de ideale omstandigheden voor een sprankelende schone werkomgeving, die bekend staat als even gezond als gemakkelijk voor de rug. Tips voor het maken van uw keuze vindt u bijvoorbeeld in ons inkoophandboek Industriële reiniging.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Zuigers | Vloerreiniging | Reinigingsmachines | Bezemkasten | Oogdouches | Entreematten | Rubbermaid reinigingswagens | Kärcher stofzuigers