Zepen, crèmes

Schone handen zijn een must – dat weet iedereen. Maar verzorging is net zo belangrijk. Daarom bieden moderne zepen en crèmes meer dan een eenvoudige werking. Wij hebben zepen en handontsmettingsmiddelen voor industriële sanitaire voorzieningen op voorraad van gerenommeerde fabrikanten, huidverzorgend en milieuvriendelijk.

In de categorie Zepen, crèmes bieden wij u producten van de volgende merken aan: CWS, Rubbermaid, AIR-WOLF, Kimberly-Clark, TORK.

Merk
Producttype
Relevant
Aantal artikelen: 38

Zepen en crèmes: handen wassen met hygiëne en verzorgingOliën, vetten, onzuiverheden of gewoon de resten van een dag werken: in industrie en ambacht moeten zepen en crèmes meer doen dan in de badkamer thuis. Bij ons vindt u huidvriendelijke en stralend schone handreinigingsmiddelen, handreinigers en vloeibare zepen voor sanitaire ruimtes en wc's.
Wat zijn vloeibare zepen en crèmezepen voor de industrie?Het assortiment zepen voor professionele sanitaire voorzieningen is groot, maar gemakkelijk in te delen: vloeibare zepen, schuimzepen en handreinigers zijn elk afgestemd op specifieke gebruiksgebieden, vervuilingsgraden en huidbehoeften:  • Schurende zepen en handreinigers bevatten oplosmiddelen of microkorrels die de sterkste vervuiling verwijderen. Ze zijn bijzonder geschikt voor werkplaatsen en industriële productie.

  • Vettende schuimzepen of vloeibare zepen beschermen de huid ook bij veelvuldig handen wassen – vooral in koudere werkomgevingen.

  • Hygiënische schuimzepen of antibacteriële vloeibare zepen verminderen de kiembelasting in hygiënisch gevoelige werkruimtes, van zorg tot kantinekeukens.

  • Zonnebrandcrème en huidbeschermingscrèmes zijn een belangrijke verzorgingsstap na het wassen van de handen voor alle extreme werkomgevingen of buitenwerkzaamheden.

  • Handwaslotions en vloeibare zepen zorgen voor schone handen in kantoren, administratie, klanten-wc's enz.Om een gemakkelijke en hygiënische dosering te garanderen en het rendement te verhogen, zijn crèmezepen geoptimaliseerd voor zeepdispensers.Naast de Euronorm-standaardflessen voor merkoverschrijdend gebruik zijn er ook gecoördineerde zeepdispensersystemen en navulmogelijkheden voor specifieke merken. Het voordeel? Met deze zepen voor zeepdispensers doseert u nog preciezer en profiteert u bijvoorbeeld van touch-free dosering.
Hoe vind ik de juiste zeep voor zeepdispensers in verschillende werkgebieden?Zo agressief als nodig, zo verzorgend als mogelijk: hoewel handen wassen de hygiëne op kantoor en in het hele bedrijf verhoogt, is het belastend voor de huid. Om tegemoet te komen aan verschillende behoeften – vooral als het gaat om allergiegevoeligheid – zijn pH-neutrale zepen zonder geurstoffen altijd een goede keuze.Hoe intensiever de wasprestaties van de zepen, hoe belangrijker het is om verzorgingsproducten voor de nazorg te verstrekken. Om ook hier een optimale hygiëne te garanderen, moeten deze verzorgingsproducten ook in dispensers worden verstrekt.Heeft u dringende vragen over onze schuimzepen en handreinigers? Neem dan gerust contact met ons op. Voor nog meer tips over gezond werken hebben we een gids samengesteld met hygiënemaatregelen op kantoor en in het bedrijf. Neem een kijkje!