+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Stoelen en tafels

Een tafel, een stoel en klaar is de werkplek. Als u met professionals samenwerkt tenminste. Met ons bijvoorbeeld. Wij hebben de juiste meubels voor u in de aanbieding. Dat betekent stoelen en tafels die er goed uitzien en die tegelijkertijd goed voor de rug zijn.
Onze productcategorieën
Barkrukken
Koop bij ons uw barkrukken en barstoelen. Voor uw bistro, restaurant of taverne ...
Bureautafels
Vanaf nu komt u op maandag gegarandeerd goedgemutst naar kantoor. Want met onze ...
Cleanroom inrichtingen
Wij weten wat echt schoon is. Daarom hebben wij zelfs cleanrooms voor u in de ...
Fauteuils
Heeft u nood aan bezoekersstoelen op uw bedrijf? Wij hebben deze in ons ...
Kantoorstoelen
Kantoorstoelen of bureaustoelen hebben een belangrijke functie in het bedrijf. ...
Kantoortafels
Ontdek onze kantoortafels. Deze zijn speciaal ontworpen om uw vergaderingen tot ...
Stapelstoelen, vergaderstoelen
Kent u het doorslaggevende voordeel van ergonomische stapelstoelen? Plaats! U ...
Statafels
Ontdek onze statafels. Deze worden vooral gebruikt in een onderneming met een ...
Verstelbare bureaus
Opzoek naar in hoogte verstelbare bureautafels? dan bent u bij ons aan het ...
Werkkrukken
Werkkrukken bieden veel beweeglijkheid en vrije ruimte als de werkplek beperkt ...
Werkstoelen
Een model stoel voor iedereen? Beter van niet. Voor verschillende gebieden zijn ...
Werktafels
Zij kunnen veel incasseren: werktafels voor industrie en bedrijf zijn flexibel, ...
Zitbanken en tafels
Tijd voor een time-out? Neem gerust plaats. Wij bieden u even praktische als ...
Zitgroepen
De mens is een sociaal wezen, dat staat vast. En daarom beantwoorden wij het ...

Stoelen en tafels – multitalenten voor elke gelegenheidBetrouwbaar personeel gezocht? Dan hebben we een paar talenten voor u. Ze worden iedere dag ingezet, zijn onvermoeibaar en kunnen op ieder moment dag en nacht worden ingezet. Dankzij hun goede eigenschappen zijn ze een voorbeeld als het gaat om flexibiliteit en zijn ze commandocentrale, werkstation en rustpunt in één. Daarnaast zorgen ze ervoor dat u zelf in elke situatie de juiste houding heeft. Onze stoelen en tafels presteren altijd en in elke werkomgeving.Maar ondanks de veelzijdigheid is niet iedere stoel en iedere tafel geschikt voor een bepaalde taak. Daarom hebben wij voor u generalisten en specialisten, experts voor het werken achter het beeldscherm en voor de productie. Als het gaat om de rekrutering geven wij u graag advies.Gezond zitten maakt productiefErgonomische stoelen zijn net als goede fysiotherapeuten. Zij helpen u om u tijdens het werk te ontspannen, houden lichaam en geest in beweging en behoeden u voor pijn. Niet alleen dat, ze maken u productiever. Werknemers die gezond zitten voelen zich goed op het werk en dat loont. Heeft u een speciale behandeling nodig? Ergonomisch gevormde draaistoelen brengen een gespannen rug zachtjes in balans. Is maximale mobiliteit vereist? Stahulpen en krukken geven u de speelruimte die u nodig heeft. In ons inkoophandboek ''Bureaustoelen voor gezond zitten'' zult u ontdekken wat er echt toe doet en welke stoel bij wie past.Een goede stoel is het halve werk. Samen met de juiste tafel wordt het een onverslaanbaar duo. Een elektrisch in hoogte verstelbaar bureau groeit bijvoorbeeld met zijn – en uw – taken mee. Ontdek ook onze vergadertafelsTijd voor een pauze? Gun uw lichaam en geest frisse lucht. Gezellige zithoeken en banken buiten zijn gespecialiseerd in recreatie.Zitten met conceptZiet u door het bos de bomen niet meer? Bij ons krijgt u niet alleen de afzonderlijke bestanddelen voor uw inrichting. Wij helpen u ook met het totale plaatje. Ons inkoophandboek richtlijnen kantoorinrichting, geeft u een overzicht van de wettelijke bepalingen voor het inrichten van werkplekken.Of gebruik de gratis CAD-planningsservice van KAISER+KRAFT voor een kantoorinrichting, waar alles bij elkaar past. Hoe dit werkt is te zien aan ons project kantoorinrichting.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Beschermmatten | Kabeldoorvoeren | Dienbladwagens | Ladeblokken | Zwenkarmen | Kledingkasten | bimos werkstoelen | QUIPO werktafels

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken