Rolcontainers

Alle soorten materialen goed kunnen verplaatsen, kunt u ideaal doen met onze rolcontainers. De rolcontainers zijn uitgerust met het beste en stevigste materiaal, en kunnen veel gewicht vervoeren.

In de categorie Rolcontainers bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, ZARGES, Gmöhling, PRESTAR.

Mijn filters
  Merk
  Producttype
  Duurzaamheid
  Hoogte [mm]
  Breedte [mm]
  Diepte [mm]
  Lengte [mm]
  Wieluitvoering
  Uitvoering rolcontainer
  Platformlengte
  Platformbreedte
  Materiaal
  Eigenschap
  Draagvermogen
  Prijs incl. BTW
  Prijs Excl. BTW
  Relevant
  Aantal artikelen: 140

  Rolcontainers kopen  In het wegverkeer staat autonoom rijden op het punt een doorbraak te maken. Aan de andere kant zullen mensen in magazijnen, hotels of werkplaatsen waarschijnlijk nog wel langer moeten duwen en trekken. Het is goed dat we zakelijke rolcontainers hebben waarmee het transport bijna als vanzelf gaat. Voor soepele transporten van materialen, kunt u bij kaiserkraft rolcontainers kopen.  Rolcontainer met wielen in elke omgeving  Onze rolcontainers zijn geschikt voor vele doeleinden: voor afval, stapelbakken, dozen, wasgoed, gereedschap... Met 4-heks rolcontainers laat u onderweg niks vallen. Wat ze gemeen hebben is hun ongecompliceerde omgang. En de uitstekende loopeigenschappen. Dit wordt gewaarborgd door hoogwaardige wielen.  Het perfecte wiel voor de perfecte rijervaring hangt af van de vloerbedekking. Massief rubber is ideaal als de container buiten staat of veel drempels moet overbruggen. Op kwetsbare vloeren zorgen niet-strepende wielen ervoor dat er geen lelijke strepen achterblijven. Wanneer de container zijn bestemming bereikt, voorkomt een dubbele ruimfunctie dat hij naar voren of opzij verder rolt.

  Rolcontainers en de ruimte binnenin?  Binnenin is er veel ruimte, in rolcontainers met etages zelfs op verschillende niveaus. Hierdoor kunnen goederen gesorteerd van de ene plaats naar de andere worden getransporteerd. Om ervoor te zorgen dat er niets van de wagen valt als u onderweg bent, kunt u onze rolcontainers met twee, drie of vier wanden krijgen; gaaswanden voor een goed zicht op de inhoud of doorlopende wanden voor de best mogelijke bescherming. Afsluitbare rolcontainers met scharnierdeuren zorgen voor extra veiligheid bij het transport van waardevolle voorwerpen. Ook kunt bij ons afval rolcontainers kopen.  Op kaiserkraft vindt u ook rolcontainers voor kantoorbenodigdheden, gereedschap en laboratoriummateriaal, afsluitbare containers, 4-heks rolcontainers, zakelijke rolcontainers, plooicontainers superlichte aluminium rolcontainers, logistieke kisten en vele andere transportmiddelen en -wagens. De ideale overbrugging tot uw gaaswagens uiteindelijk vanzelf rijden. Heeft u nog vragen? Dan kunt contact met ons opnemen!