Rolcontainers

Alle soorten materialen goed kunnen verplaatsen kunt u ideaal doen met onze rolcontainers, kastwagens of wielcontainers. De rolcontainers zijn uitgerust met het beste en stevigste materiaal, en kunnen veel gewicht vervoeren.

In de categorie Rolcontainers bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, Kongamek, EUROKRAFTbasic, Gmöhling, PRESTAR.

Merk
Producttype
Hoogte [mm]
202
202
1930
1930
-
Relevant
Aantal artikelen: 147

Rolcontainers kopen – allrounders met het perfecte rijgevoel



In het wegverkeer staat autonoom rijden op het punt een doorbraak te maken. Aan de andere kant zullen mensen in magazijnen, hotels of werkplaatsen waarschijnlijk nog wel langer moeten duwen en trekken. Het is goed dat we rolcontainers hebben waarmee het transport bijna als vanzelf gaat.



Wielen in elke omgeving



Onze rolcontainers zijn geschikt voor vele doeleinden: voor stapelbakken, dozen, wasgoed, gereedschap... Wat ze gemeen hebben is hun ongecompliceerde omgang. En de uitstekende loopeigenschappen. Dit wordt gewaarborgd door hoogwaardige wielen.



Het perfecte wiel voor de perfecte rijervaring hangt af van de vloerbedekking. Massief rubber is ideaal als de container buiten staat of veel drempels moet overbruggen. Op kwetsbare vloeren zorgen niet-strepende wielen ervoor dat er geen lelijke strepen achterblijven. Wanneer de container zijn bestemming bereikt, voorkomt een dubbele ruimfunctie dat hij naar voren of opzij verder rolt.



En binnenin?



Binnenin is er veel ruimte, in etagewagens zelfs op verschillende niveaus. Hierdoor kunnen goederen gesorteerd van de ene plaats naar de andere worden getransporteerd. Om ervoor te zorgen dat er niets van de wagen valt als u onderweg bent, kunt u onze rolcontainers met twee, drie of vier wanden krijgen; gaaswanden voor een goed zicht op de inhoud of doorlopende wanden voor de best mogelijke bescherming. Afsluitbare scharnierdeuren zorgen voor extra veiligheid bij het transport van waardevolle voorwerpen.



Op KAISER+KRAFT vindt u ook kastwagens voor kantoorbenodigdheden, gereedschap en laboratoriummateriaal, superlichte aluminium rolcontainers, logistieke kisten en vele andere transportmiddelen en -wagens. De ideale overbrugging tot uw gaaswagens uiteindelijk vanzelf rijden. Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen!



Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:



Kiepwagens | Kartonnen dozen | Hijsvoorzieningen | Wielen voor transportapparaten | Telweegschalen | Hefhulpmiddelen | Kongamek kantoorwagens | EUROKRAFTpro steekwagens