Verzendenveloppen

Wat zit er in dit pakket, hoe zwaar is het, uit welk land komt het, is het gezond, verzekerd, schadelijk? Om dat allemaal uit te vinden, hoeft u niet per se in het pakket te kijken, maar op de transportdocumenten die op het pakket worden aangebracht. Natuurlijk kunt u zulke informatie ook gebundeld in een envelop versturen. En enveloppen bieden wij ook aan.

In de categorie Verzendenveloppen bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTbasic.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 18
Toon:
Verzendenveloppen zijn onmisbaar.
Vrachtbrieven, weegbewijzen, gezondheidscertificaten, douane-informatie, inspectiecertificaten enz. moeten aan de buitenkant van een pakket worden aangebracht. Zelfklevende verzendenveloppen behoren daarom tot de basisuitrusting van professionele postorderbedrijven. Ze beschermen belangrijke documenten tegen vocht en scherpe voorwerpen. Wie graag duurzaam handelt, bestelt verzendenveloppen van gerecyclede folie en voor wie efficiënt wil werken, bieden wij deze in praktische verpakkingseenheden aan. Wij bieden overigens ook ondoorzichtige verzendenveloppen aan om bijvoorbeeld boeken, kleine voorwerpen of grote brieven te versturen. KAISER+KRAFT biedt vele verzendenveloppen aan in meerdere formaten. Sommige documenten bevatten erg veel informatie die in een keer overzichtelijk dienen te zijn. Het is in dat geval handig om doorzichtige enveloppen te gebruiken op bijvoorbeeld A4 formaat. Deze zijn zelfklevend en daardoor eenvoudig te bevestigen op al uw kartonnen dozen.

Verzendenveloppen voor iedere zending
Verzendenveloppen worden bij zakelijke zendingen veelvuldig gebruikt. Doorgaans wordt het adres van de geaddresseerde vermeld op de eerst, zichtbare, pagina als mede verzendinformatie voor de verzendende partij en het adres van de afzender. Echter worden verzendenveloppen niet alleen gebruikt om addressen te vermelden. Doorgaans worden ook paklijsten bovenop het pakket bevestigd in een dergelijke envelop. Zo kunnen ontvangen grote bestellingen direct zonder te openen worden gecontroleerd en indien de bestelling uit meerdere pakketten bestaat, snel de juiste verpakking worden geopend. Indien u veel artikelen verzend, is het slim om uw verzendenveloppen in een grote hoeveelheid aan te kopen. Zo komt u nooit zonder te zitten en bent u geruime tijd voorzien. Mocht u niet zeker weten welke enveloppen u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!