Merk
Producttype
Materiaal

Kleerhangers

Niet alle kleerhangers zijn gelijk. Er zijn kleerhangers van hout, kunststof en metaal, voor kleding, jassen, pakken, overhemden, broeken of accessoires, in zwart, wit en rood, modern of klassiek... Maar kleerhangers maken in ieder geval indruk en daarom is het de moeite waard de kleerhangers goed te bekijken voordat u ze aanschaft.

In de categorie Kleerhangers bieden wij u producten van de volgende merken aan: CP, EUROKRAFTpro.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 19
Toon:
Kleerhangers maken indruk
De kleerhangers aan de kapstokken van een bedrijf kunnen al het uithangbordje voor het bedrijf vormen. Want in de ontvangstruimte van een bedrijf, kanselarij of praktijk kan men de klant, cliënt of patiënt al met een zekere mate aan comfort begroeten. Zakenpartners krijgen met de kleerhanger in de hand meteen een positieve eerste indruk. Deze eerste indruk kan bij latere verhandelingen zelfs van pas komen om een opdracht te krijgen. Kleerhangers en kledingkasten zijn niet alleen handig voor zakenpartners, maar ook voor de medewerkers, die hun jassen tijdens het werk ergens kwijt moeten kunnen. KAISER+KRAFT biedt hiervoor stijlvolle en functionele complete oplossingen. Bij de inrichting van garderobes staan voor elke ruimte praktische alternatieven ter beschikking. Met ruimtebesparende toebehoren kunt u elke jas ook bij weinig ruimte kwijt. Kleerhangers kunt u bijvoorbeeld gebruiken aan wandsystemen. Als u vrijwel geen ruimte heeft voor kasten met kleerhangers, zijn kapstoklijsten een geschikt alternatief. Het assortiment van KAISER+KRAFT bevat optimaal op elkaar afgestemde producten, waaronder garderobebanken, paraplubakken, kleerhangers en benodigdheden. Deze zijn niet alleen onmisbaar, maar kunnen ook harmonieus in het totaalbeeld van de bedrijfsruimtes worden geïntegreerd.

Stijlvolle kleerhangers
Bij KAISER+KRAFT vindt u kleerhangers die optimaal op gangbare moderne designs zijn afgestemd en zodoende een elegante productgroep vormen. Voor het opbergen van kledingstukken in grote hoeveelheden, bijvoorbeeld op scholen, in theaters of bij grote evenementen, worden hoogwaardige en duurzame kunststof hangers in sets à tien stuks aangeboden, terwijl voor kleinere bedrijven en kantoren bijvoorbeeld roestvast stalen varianten in kleinere hoeveelheden kunnen worden aangeschaft. Toebehoren voor de garderobe en kleerhangers kunnen geheel in de stijl van het bedrijf in klassiek elegante uitvoering of moderne designuitvoering worden gekozen. De lijn van het fraaie design moet tenslotte in alle ruimtes en inrichtingen worden doorgetrokken. Welke kleerhanger uiteindelijk in het winkelwagentje belandt, is ook afhankelijk van de vereiste hoeveelheid. In de webshop vindt u daarom kleerhangers in kleine en grote verpakkingseenheden.