Ordnerkasten

Opzoek naar goede ordnerkasten en kantoorkasten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vind hier de beste ordnerlasten, schuifdeurkasten en kantoorkasten. Alle soorten opbergkasten en ordnerkasten kunt u hier terugvinden. Zorg ervoor dat u de juiste ordnerkast zoekt voor uw bedrijf. In onze kantoorkasten kunt u veel materiaal en dossiers in kwijt.

In de categorie Ordnerkasten bieden wij u producten van de volgende merken aan: mauser, C+P, EUROKRAFTpro, BISLEY, Wolf, EUROKRAFTbasic.

Merk
Producttype
Duurzaamheid
  • Niet duurzaam (283)
  • Duurzaam (75)
Relevant
Aantal artikelen: 358

Onze ordnerkasten, wat een gemak in uw bedrijf!Onze kantoorkasten zijn de beste van de markt. U kan echt alles kwijt in onze bureaukasten, deze opbergkasten hebben de bedoeling om heel veel dossiers te kunnen opbergen en is gemakkelijk om te gebruiken in elke firma. Ook dossierkasten voor fiches en ordnerkasten voor uw bedrijf kunt u bij ons vinden.


Hoe kies ik de juiste dossierkasten?Kantoormeubelen zorgen niet alleen voor meer structuur, zij moeten het bedrijf in geval van nood ook beschermen tegen onherstelbaar gegevensverlies. Brandwerende ordnerkasten uit ons assortiment zijn de juiste plaats om uw belangrijkste documenten en gegevensdragers te bewaren. Bijpassende sloten en sleutels kunnen indien nodig bijkomend worden aangeschaft.We hebben ook tal van kasten voor verschillende werkomgevingen. Voor de administratieafdeling en representatieve kantoren zijn onze kantoormeubelseries met verschillende opties voor bestandsopslag het meest stijlvolle idee.In het kantoor van de voorman, in een werkhoek, werkplaats of in ruimtes zoals het laboratorium of de cleanroom moet het wel wat robuuster zijn. Voor dit doel zijn bij ons dossierkasten van staal verkrijgbaar in verschillende diktes, uitvoeringen en veiligheidsklassen.Archiefkasten voor elke beschikbare ruimte bij KAISER+KRAFTHeeft u ooit nagedacht over de actieradius van een ordnerkast? De beschikbare ruimte speelt een belangrijke rol bij de inrichting van het kantoor, vooral vanuit het oogpunt van de gezondheid van werknemers.De voorschriften betreffen een overeenkomstige vrije ruimte voor per werkplek en werknemer. Dit wordt vaak tot een minimum beperkt door klassieke vleugeldeurkasten. Dit overkomt u niet met schuifdeuren of roldeurkasten, zodat zelfs kleine ruimtes er goed mee zijn ingericht.Uiteraard biedt ons uitgebreide assortiment u ook alle andere producten voor kantoorinrichting en kantoorbenodigdheden. Van ordeningssysteem, dossierkast en geschikte kantoorbenodigdheden tot de papiervernietiger bij KAISER+KRAFT vindt u alles wat u nodig heeft om de papierstroom in uw kantoor te bedwingen. Als u nog vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met onze klantenservice.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Wandborden | Ladeblokken | Lade-indelingen | Zwenkarmen | Kluizen | Hoge kasten | Topstar conferentiestoelen | Safescan kluizen