+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Diameter
Materiaal
Uurwerk
 

Wandklokken

Kokken of wandklokken, deze zijn onmisbaar in een bedrijf. Iedereen wilt weten hoe laat het is , gebruik daarom onze wandklokken. Bent u opzoek naar een stempelklok, of eerder een radio gestuurde wandklok, deze kunt u ook vinden in ons assortiment. Deze wandklokken zijn altijd heel precies en onze stempelklokken worden het vaakst gebruikt.
Er zijn 31 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
67,90
Stempelklok K 600
voor max. 50 personen
Excl. BTW
489,-
Excl. BTW
69,90
USB-RFID-lezer TIMEMOTO RF-150
voor de registratie van medewerkers
Excl. BTW
109,-
USB-vingerafdruklezer TIMEMOTO FP-150
voor de registratie van medewerkers
Excl. BTW
165,-
Excl. BTW
52,90
Excl. BTW
67,90
Wandklok, Ø 500 mm
kwartsuurwerk
Excl. BTW
619,-
Excl. BTW
659,-
Wandklok, Ø 250 mm
kwartsuurwerk
Excl. BTW
59,90
Wandklok, Ø 400 mm
behuizing van geborsteld roestvast staal
Excl. BTW
vanaf 104,90
Er zijn 31 artikelen gevonden
Wandklokken
Stempelklokken zijn in productiebereiken al lang een belangrijk thema. De stempelklok was de eerste registratieklok die in grote industriële bedrijven werd gebruikt. Sinds werktijden steeds flexibeler worden, zijn ook in kantoren apparaten om aanwezigheidstijden te registreren gevraagd. Kerntijden en glijdende tijden kosten met de tijdregistratie slechts weinig moeite, waardoor een duidelijk beter controlesysteem mogelijk is. Jaar- en levenswerktijdaccounts verlangen een omvangrijke tijdregistratie met geïntegreerde bedrijfsgegevensregistratie. Ondanks tijdregistratie hebben ook wandklokken in een onderneming een niet te onderschatten functie. KAISER+KRAFT biedt in het kader van de kantoorinrichting talrijke moderne klokken van robuust kunststof, stijlvol roestvast staal en hoogwaardig aluminium aan. De wandklokken zijn naar keuze met radioklok of kwartsklok en met witte of zwarte wijzerplaten uitgerust. Ronde klokken hebben een diameter van 250 mm tot 500 mm.

Moderne tijdregistratie als basis voor flexibele arbeidstijden
Stempelklokken registreren de aanwezigheid van medewerkers en maakt hierdoor exacte registratie en afrekening van de arbeidstijd mogelijk. Als belangrijke voorwaarde dient de tijdregistratie met deze apparatuur echter ook voor het voeren van gemiddeld lange en langere arbeidstijdaccounts. Deze procedure is zowel voor medewerkers als voor ondernemingen van voordeel omdat bij veel werk overuren worden gemaakt die in tijden van weinig productie weer kunnen worden opgenomen. Werknemers beschikken zo over enkele extra vrije dagen terwijl de onderneming zijn personeel rendabel inzet. Een wadklok die kan rekenen neemt de tijdregistratie voor de medewerkers over en reduceert zo de opgaven van de personeelsafdeling. Op kantoor, in het magazijn en in de werkplaats: met één blik op de grote wandklok ziet elke werknemer de tijd en kan het werk zodanig organiseren dat hij aan het eind van de werkdag zijn pensum heeft bereikt. De blik glijdt van de wandklok naar de stempelkaart waarop de arbeidstijd werd geregistreerd. Zo kan hij ontspannen naar huis. Ontdek in het aanbod van KAISER+KRAFT de passende wandklok in de vorm van een moderne stempelklok met bedrijfsgegevensregistratie en stijlvolle wandklokken voor uw onderneming.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken