+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Materiaal
Uurwerk
 

Wandklokken

Geen vergaderkamer, geen pauzeruimte, geen wachtkamer is compleet zonder grote, goed leesbare en eenvoudige wandklok aan de muur. En opdat u gegarandeerd het juiste model vindt, bieden wij wandklokken in uiteenlopende afmetingen en uitvoeringen aan. Ook voor de tijdregistratie hebben wij de passende producten paraat.
Er zijn 33 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
64,90
Stempelklok K 600
voor max. 50 personen
Excl. BTW
479,-
Nieuw
Excl. BTW
69,90
Nieuw
Excl. BTW
79,90
Nieuw
USB-RFID-lezer TIMEMOTO RF-150
voor de registratie van medewerkers
Excl. BTW
109,-
Nieuw
USB-vingerafdruklezer TIMEMOTO FP-150
voor de registratie van medewerkers
Excl. BTW
165,-
Nieuw
Radiowandklok, Ø 300 mm
met cijfers en streepjes
Excl. BTW
64,90
Nieuw
Excl. BTW
64,90
Nieuw
Kwartswandklok, Ø 300 mm
met cijfers en streepjes
Excl. BTW
49,90
Nieuw
Excl. BTW
49,90
Wandklok, Ø 500 mm
kwartsuurwerk
Excl. BTW
599,-
Excl. BTW
649,-
Wandklok, Ø 250 mm
kwartsuurwerk
Excl. BTW
57,90
Wandklok, Ø 400 mm
behuizing van geborsteld roestvast staal
Excl. BTW
vanaf 99,90
Er zijn 33 artikelen gevonden
Wandklokken
Stempelklokken zijn in productiebereiken al lang een belangrijk thema. De stempelklok was de eerste registratieklok die in grote industriële bedrijven werd gebruikt. Sinds werktijden steeds flexibeler worden, zijn ook in kantoren apparaten om aanwezigheidstijden te registreren gevraagd. Kerntijden en glijdende tijden kosten met de tijdregistratie slechts weinig moeite, waardoor een duidelijk beter controlesysteem mogelijk is. Jaar- en levenswerktijdaccounts verlangen een omvangrijke tijdregistratie met geïntegreerde bedrijfsgegevensregistratie. Ondanks tijdregistratie hebben ook wandklokken in een onderneming een niet te onderschatten functie. KAISER+KRAFT biedt in het kader van de kantoorinrichting talrijke moderne klokken van robuust kunststof, stijlvol roestvast staal en hoogwaardig aluminium aan. De wandklokken zijn naar keuze met radioklok of kwartsklok en met witte of zwarte wijzerplaten uitgerust. Ronde klokken hebben een diameter van 250 mm tot 500 mm.

Moderne tijdregistratie als basis voor flexibele arbeidstijden
Stempelklokken registreren de aanwezigheid van medewerkers en maakt hierdoor exacte registratie en afrekening van de arbeidstijd mogelijk. Als belangrijke voorwaarde dient de tijdregistratie met deze apparatuur echter ook voor het voeren van gemiddeld lange en langere arbeidstijdaccounts. Deze procedure is zowel voor medewerkers als voor ondernemingen van voordeel omdat bij veel werk overuren worden gemaakt die in tijden van weinig productie weer kunnen worden opgenomen. Werknemers beschikken zo over enkele extra vrije dagen terwijl de onderneming zijn personeel rendabel inzet. Een wadklok die kan rekenen neemt de tijdregistratie voor de medewerkers over en reduceert zo de opgaven van de personeelsafdeling. Op kantoor, in het magazijn en in de werkplaats: met één blik op de grote wandklok ziet elke werknemer de tijd en kan het werk zodanig organiseren dat hij aan het eind van de werkdag zijn pensum heeft bereikt. De blik glijdt van de wandklok naar de stempelkaart waarop de arbeidstijd werd geregistreerd. Zo kan hij ontspannen naar huis. Ontdek in het aanbod van KAISER+KRAFT de passende wandklok in de vorm van een moderne stempelklok met bedrijfsgegevensregistratie en stijlvolle wandklokken voor uw onderneming.
Producten vergelijken