+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Uitvoering
Toepassingsgebied
pH-waarde
 

Industriële reinigingsmiddelen

Opzoek naar een deftig reinigingsmiddel waarbij u alles kan schoonmaken in uw bedrijf. Bekijk dan zeker ons assortiment aan reinigingsmiddelen. Voor sterke vervuiling of lekkende olie kan men onze reinigingsproducten gebruiken. Zo kunt u alles proper houden op uw werkvloer.
Er zijn 37 artikelen gevonden
| | |
Aankoopadvies voor categorie Industriële reinigingsmiddelen
Er zijn 37 artikelen gevonden

Industriële reinigingsmiddelen – geen kans op stof en vuilDe strijd tegen vuil en stof is een integraal onderdeel van het arbeidsleven. Men moet er alleen goed uitgerust in trekken. Met industriële reinigingsmiddelen van KAISER+KRAFT houdt u uw tegenstanders succesvol onder controle.Professionele reinigingsmiddelen – efficiënt en zuinigOf het nu gaat om een overlevingstocht in de jungle of het schoonmaken van productiehallen en werkplaatsen, de uitrusting maakt het verschil. Terwijl wij de verkoop van muskietennetten aan anderen overlaten, vindt u alles wat u nodig heeft voor een sprankelende netheid onder moeilijke omstandigheden – in de eerste plaats een grote keuze aan professionele reinigingsproducten.Wat hen onderscheidt van hun familieleden in de supermarkt is hun hoge efficiëntie. Dit maakt het een wonderbaarlijk wapen tegen hardnekkige besmetting en ziektekiemen. Wij bieden ook industriële reinigingsmiddelen van merken als Kärcher aan in grote emballages voor grote oppervlakken, zoals vloeistof of poeder, concentraat, olie of gel in onze winkel. Wij adviseren praktische sprays voor het onderhoud en de reiniging van kleine onderdelen.Basisreiniger, tapijtreiniger en nog veel meerEén is zelden genoeg voor alles. Daarom krijgt u bij KAISER+KRAFT basisreinigers, maar ook ultrasoonreinigers, vet- en eiwitoplosmiddelen of tapijtreinigers. Actieve reinigers zijn ideaal voor sanitaire ruimtes, veiligheidsreinigers voor moeilijk bereikbare machine- en metalen onderdelen en graffiti-reinigers voor ongewenste muurschilderingen. Met zachte reinigingsmiddelen kunt u gevoelige oppervlakken zonder aarzeling behandelen, tapijtimpregnaties sluiten uw tapijten af en beschermen ze tegen vuil. Als u uw arsenaal aan industriële reinigingsmiddelen in een reinigingsmiddelenkast opslaat, is alles wat u nodig hebt altijd bij de hand.Bent u nog iets anders vergeten? Misschien een kleine onderdelenreiniger of een hogedrukreiniger? Of schoonmaakkarretjes zodat uw reinigingsteam snel en zonder rugpijn van de ene locatie naar de andere kan komen? Kijkt u eens naar ons grote assortiment producten voor reiniging en sanitair. Ons verwijzingssysteem industriële reiniging zorgt voor een betere oriëntatie. Of u kunt het ons persoonlijk vragen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Oogdouches | Vloerstofzuigers | Zuigers | Oliebindmiddel | Reinigingsmachines | Vloerreiniging | Kärcher stofzuigers | Vermop reinigingswagens

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken