+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Bekleding
Frame-uitvoering
Materiaal zitting
Zithoogte
 

Barkrukken

Een elegante klassieker, die van een bar een bar maakt, van een bistro een bistro en van een pauzeruimte een communicatieve ontmoetingsplaats voor medewerkers: de barkruk. Deze praktische zitgelegenheid is ideaal voor de moderne mens. Voor de snackbar, een korte vergadering en voor de zakelijke afspraak aan de balie.
Er zijn 7 artikelen gevonden
| | |
Barkruk
kunstleerbekleding
Excl. BTW
104,90
Nieuw
Barkruk EVORA
met bekleding, stoelframe verchroomd
Prijs op aanvraag
Excl. BTW
vanaf 189,-
Barkruk in Z-design
met bekleding, dikte 100 mm
Excl. BTW
115,-
Nieuw
Barkruk PP
zithoogte 730 mm
Prijs op aanvraag
Barkruk met leuning
zitting beuken, frame verchroomd
Excl. BTW
119,-
Er zijn 7 artikelen gevonden
Barkrukken zijn veelzijdig inzetbaar
Zonder een barkruk is een bar geen bar, een café geen café en een lounge geen lounge. Deze zitgelegenheid is in de gehele horeca graag gezien. Zonder twijfel behoort de barkruk tot de topproducten in de horeca. De barkruk is echter al lang niet meer uitsluitend in de horeca te vinden, want hij is uitstekend geschikt voor de inrichting van vele andere ruimtes. Natuurlijk zijn bistrostoelen vooral aan de bar te vinden, maar ook in wachtruimtes, personele voorzieningen zoals kantines of in pauzeruimtes ergens in een gang vormen ze een plaatsbesparend alternatief. Barstoelen verlenen bijvoorbeeld pauzeruimtes in uw bedrijf een trendy vrijetijdslook. Zo kunt u eenvoudiger ontspannen en ook in de kleinste hoekjes nog aangenaam verpozen. Voor medewerkers creëert de ontspannen ruimte met barkrukken niet alleen een plaats om zich even terug te trekken, maar ook een werkelijk alternatief voor het bespreken van arbeidsrelevante thema's.

Het juiste design voor barkrukken
Barkrukken moeten natuurlijk bij een Corporate Design en de kantoorinrichting passen, vooral als ze in grote aantallen worden aangeschaft. Daarom biedt ons online assortiment barstoelen in elegant design die het met beukenhout en kunstleer zeer goed kunnen opnemen tegen eenvoudige stoelen. Met barkrukken en statafels kunnen de meest uiteenlopende ruimtes worden vormgegeven. Hierbij overtuigen de barkrukken van KAISER+KRAFT steeds met goede kwaliteit, hoge belastbaarheid en lange levensduur. Verchroomde frames van staalbuis zorgen voor stabiliteit en een stijlvolle verschijning. Comfortabel zitten doet u op kunstleren bekledingen over stabiele zitkussens of op een barkruk met leuning. Designbarkrukken in Z-design of houten barkrukken passen zich goed aan de overige inrichting aan, zodat een uniform beeld ontstaat, zoals dat gebruikelijk is voor ondernemingen, bedrijven en de horeca. Moeilijke keuze? Maak dan gebruik van de praktische productvergelijkingen waarin u tot 3 stoelen kunt vergelijken. En uw nieuwe barkrukken kunt u meteen online aanschaffen.
Producten vergelijken