Merk
Hoogte [mm]
450
450
1140
1140
-
Breedte [mm]
500
500
1300
1300
-

Statafels

Ontdek onze statafels. Deze worden vooral gebruikt in een onderneming met een balie of een kantine. U kan eenvoudig uw klanten ontvangen met deze receptietafels. Bekijk zeker ook eens het aanbod aan barkrukken. Deze statafels kunt u ook gebruiken wanneer u een beurs moet organiseren, of wanneer u met een stand op de beurs moet staan.

In de categorie Statafels bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, MAUL.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 30
Toon:

Bistro- en statafels: het beste voor uw receptieOntdek onze statafels die ideaal zijn voor uw receptie of balie. U kan deze tafels ook gebruiken voor een stand op de beurs. Wij hebbe allerlei statafels ter uwe beschikking maar zorg er wel voor dat deze tafels hoog genoeg zijn voor uw rug. Wanneer ze niet hoog genoeg zijn, kunt u deze eenvoudig aan ons aanvragen.Bistrotafels op kantoor: Wat zijn de voordelen?Collega's willen vaak samenkomen voor een praatje of projecten heroverwegen in een ontspannen sfeer. De beste manier om dit te doen is om weg te gaan van uw bureau. In plaats van aan de grote vergadertafel te zitten, verzamelen kleine groepen zich liever aan een ronde bistrotafel op comfortabele stoelen of barkrukken. Dit neemt een deel van de ernst van de taak uit handen, de geest werkt anders en aan een ronde tafel kunnen uw medewerkers de koppen beter bij elkaar steken.Bij deze statafels horen natuurlijk ook barkrukken die u ook kan terugvinden op onze website. Wilt u uw kantoorruimte ook volledig inrichten, bekijk dan zeker ook onze vergaderstoelen, verstelbare bureaus, zetels, bureautafels en bureaustoelen. Wij hebben kortom alles voor uw firma. Wilt u ook uw werkkabine of werkstoelen vervangen, wij hebben deze ook op onze website. Natuurlijk heeft elk bedrijf een vergaderruimte en daarvoor hebben wij ook de ideale stapelstoelen.

Waar kunnen bistrotafels in het bedrijf worden gebruikt?Het plezier in communicatie dat sta- en bistrotafels uitstralen, komt u ten goede in het hele bedrijf. Weerbestendige modellen voor buitenfaciliteiten zijn een stijlvol en opgeruimd trefpunt voor rokers.In de kantine, cafetaria of lounge zijn ze de perfecte plek voor een snel kopje koffie – of een ideale gelegenheid om even uit de zitpositie te komen.In de ontvangstruimte kunnen de tafels ook dienen als wachtplaats en kunnen ze ook gebruikt worden als reclameruimte: Als u daar brochures plaatst, zal iedereen die daar staat te wachten, naar binnen kijken.Aan welke eisen moet een bistrotafel voldoen?Stabiliteit en een aantrekkelijk uiterlijk zijn de belangrijkste punten. Afhankelijk van het gewenste effect kunt u kiezen voor warme houten oppervlakken of tijdloos stijlvolle sobere modellen in klassieke kleuren zoals wit of zwart.Als het gaat om stabiliteit is er geen twijfel mogelijk: de tafel moet bestand zijn tegen iemand die erop leunt. Afhankelijk van de plaats en frequentie van het gebruik, moet u ook denken aan rollen, extra planken of opvouwbaarheid. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Dienbladwagens | Zwenkarmen | Ladeblokken | Kabeldoorvoeren | Beschermmatten | Kledingkasten | Topstar kantoorstoelen