+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Uitvoering
Steekplaatdiepte
Steekplaatbreedte
Producttype
Materiaal
Eigenschap
Draagvermogen
 

Trappensteekwagens

Trappen zijn een doorn in het oog van elke medewerker met grotere transportproducten en men wil ze altijd vermijden. Trappensteekwagens bieden de oplossing. Dit maakt het kinderspel om trappen te beklimmen en u beschermt ook uw rug.
Er zijn 14 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 14 artikelen gevonden

Trappensteekwagen: Gewoon een stapje beter – of twee, drie, vierZelfs met een normale steekwagen kunt u trappen en treden beklimmen om goederen van vrachtwagen naar klant te brengen. Echter, trappensteekwagens maken het u veel gemakkelijker. Dankzij hun ingenieus wielontwerp en comfortabele algemene frame kunnen ze een groot aantal treden nemen. En zonder enige moeite.Hoe zet ik de lading vast op een trappensteekwagen?Zodra u transportapparaten en wagens met goederen van allerlei aard laadt, moet u er altijd voor zorgen dat de lading voldoende beveiligd is. Dit is vooral van belang bij een steekwagen voor trappen en dergelijke, omdat u voornamelijk op hoogte werkt bij het laden en de hele wagen tijdens het transport tegen uw lichaam laat leunen.Het zwaartepunt is dus altijd anders, ondanks de sterwielconstructie, dan wanneer u een paar dozen gelijkvloers op een vierwielige kar op weg stuurt. In het algemeen is het voldoende om de laadruimte te gebruiken als oriëntatie bij het laden van de steekwagen voor trappen. De goederen mogen niet ongelijk over de steekplaat uitsteken en zeker niet te ver voorbij het frame.Als dit het geval is, gebruik dan extra banden en zorg ervoor dat de goederen zich tijdens het transport niet verplaatsen. Een te hoge verticale belasting wordt in principe afgeraden.Hoe selecteer ik trappensteekwagens en werken ze ook gelijkvloers?Het sterwielontwerp, dat bepalend is voor het eenvoudig trappenklimmen met een steekwagen, heeft ook gelijkvloers voordelen. Omdat de hele kar, inclusief de lading, op twee massieve banden aan beide zijden tegelijk rust. Dit zorgt voor een betere krachtoverbrenging en ontlast de gebruiker.De totale diameter van de sterwielconstructie neemt de meeste tredehoogtes met gemak over. Op elke productpagina vindt u een maximale hoogte, die meestal 200 millimeter bedraagt. Maar trappen van meer dan 20 cm hoog zijn toch al een uitzondering in de dagelijkse logistiek.Belangrijker is dat u rekening houdt met het maximale draagvermogen en bijvoorbeeld beslist of een eenvoudige handgreep voldoende is, of dat u de voorkeur geeft aan comfortabele handgrepen voor maximale controle.Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over de voordelen van elektrische trappenklimmers, aarzel dan niet om persoonlijk contact met ons op te nemen.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Natplakband | Aluminium transportboxen | Oprijplaten | Handhefwagens | KLT-bakken | Transportkoffers | ANKE werkplaatswagens | Kongamek platenwagens

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken