+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Voor hoeklengte
 

Nietmachines

Maak gebruik van onze nietmachines. Deze kunnen karton, folie en papier aan elkaarnieten. Zorg ervoor dat u het juiste nietjesmachine koopt zodat u altijd het juiste materiaal aan elkaar kunt nieten.
Er zijn 24 artikelen gevonden
| | |
Handtacker
nietjes open
Excl. BTW
64,90
Excl. BTW
389,-
Niettang
nietjes gesloten, met vlakke tangbek
Excl. BTW
59,90
Excl. BTW
629,-
Excl. BTW
429,-
Excl. BTW
719,-
Nietpistool
pneumatisch
Excl. BTW
1.095,-
Niettang
met krachtige tang
Excl. BTW
1.045,-
Excl. BTW
949,-
Vloernietmachine
pneumatisch
Excl. BTW
1.675,-
Excl. BTW
979,-
Excl. BTW
1.725,-
Deksel-nietmachine met accu
voor nietjes à 15 en 18 mm
Excl. BTW
849,-
Deksel-nietmachine met accu
voor nietjes à 18 en 22 mm
Excl. BTW
849,-
Tafelnietmachine, pneumatisch
nietjes open en gesloten
Excl. BTW
vanaf 1.925,-
Excl. BTW
529,-
Excl. BTW
969,-
Excl. BTW
329,-
Niethamer
nietjes open
Excl. BTW
64,90
Excl. BTW
919,-
Karton-nietmachine TOP
éénhandsmodel
Excl. BTW
459,-
Karton-nietmachine TOP
pneumatisch met snelkoppeling
Excl. BTW
759,-
Niettang
nietjes gesloten, met U-vormige tangbek
Excl. BTW
72,90
Er zijn 24 artikelen gevonden
Nietmachines – welke is de juiste?
Mocht u denken ’tacker of nietmachine, wat valt daar nou voor iets bijzonders over te vertellen?’ Dan kunnen wij u zeggen: een hele hoop! Zou u bijvoorbeeld uit het blote hoofd het verschil tussen beide kunnen uitleggen? Hier is de korte versie: een tacker schiet of drukt een u-vormig gebogen nietje in het materiaal, waar het dan zonder verdere vervorming blijft steken. Bij nietmachines daarentegen worden de u-vormig gebogen hoeken van het nietje door het apparaat zo omgeklapt, dat ze het te hechten materiaal aan elkaar vast maken. Maar genoeg spitsvondigheden: wij zouden u verder graag wat informatie en tips geven zodat u in ons assortiment de juiste nietmachine kunt vinden.

Met behulp van deze tips vindt u de juiste nietmachine
Belangrijke vragen voor de aanschaf van een nieuwe nietmachine zijn bijvoorbeeld: welk materiaal wilt u hiermee aan elkaar verbinden en hoe dik mag dit maximaal zijn? Als u labels, etiketten of folie aan elkaar wilt bevestigen, heeft u meestal voldoende aan een eenvoudiger model dan wanneer u te maken heeft met bekleding, isolatieplaten of vloerdelen. Verdere details die u vooraf in aanmerking moet nemen zijn: welke hoeklengte mogen de nietjes maximaal hebben? Geeft u de voorkeur aan een gesloten hechting met naar binnen gebogen hoeken of de open variant met naar buiten gebogen hoeken? Hoe vaak gebruikt u de nietmachine en hoe groot zou vervolgens de laadcapaciteit van het model moeten zijn zodat u het apparaat niet voortdurend van nietjes moet voorzien? En, misschien wel de meest cruciale vraag: is een normale nietmachine voor dagelijks gebruik voldoende of heeft u prijstechnisch hoger geplaatste professionele modellen nodig zoals een pneumatische nietmachine voor kartonnen dozen of een elektrische tafelnietmachine? Hoe het ook zij, bij ons vindt u gegarandeerd de juiste nietmachine en natuurlijk ook al het andere wat u verder op het gebied van verpakkingsmateriaal nodig heeft.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken