Merk
Producttype
Origine
  • Assortiment in de catalogus (15)
  • Exclusief assortiment online (1)

Kabelhaspels

Struikelblokken en rondslingerende kabels zijn verleden tijd. Met kabelhaspels wordt alles netjes op de spoel gewikkeld. Voor meer veiligheid op bouwplaatsen, in werkplaatsen en in garages. Eenvoudig de benodigde slang- of kabellengte afrollen en na gebruik weer oprollen. Zo blijft alles netjes opgeruimd.

In de categorie Kabelhaspels bieden wij u producten van de volgende merken aan: QUIPO, HAZET.

Meest verkocht
Aantal artikelen: 16
Toon:
Kabelhaspels
Kabelhaspels zorgen overal in het bedrijf voor een opgeruimd beeld en een productieproces zonder struikelblokken. Hectische arbeidsprocessen vragen om een goed doordachte oplossing voor het opbergen van kabels en slangen. Uiterst nuttig zijn daarvoor professionele kabelhaspels. Ze kunnen op verschillende manieren worden bevestigd en op uiteenlopende wijzen worden gebruikt. Er zijn verschillende uitvoeringen, maar ze zijn allemaal gemaakt van de beste materialen voor een langdurig gebruik, ook in veeleisende productieomgevingen. Kabelhaspels dragen effectief bij aan soepele productieprocessen en verkeerswegen zonder hindernissen. Zo blijft uw bedrijfsterrein geordend en heeft u geen last van losliggende kabels. Ook gaan kabels en slangen langer mee wanneer deze met zorg worden behandeld en correct worden opgeborgen. Aangezien duurzaamheid een belangrijk punt is binnen de meeste bedrijven, zijn kabelhaspels daarom een belangrijk onderdeel van de inrichting van uw bedrijf. Om de geschikte kabelhaspels te kiezen, dient u rekening te houden met nominale diameters, aansluitingen en belastbaarheid, maar ook isolatie en bestendigheid tegen plaatselijk gebruikte chemicaliën bij de omgang met gevaarlijke stoffen.

Haspels voor industrieel gebruik – want veiligheid heeft de prioriteit
Wij bieden voor elke industriële toepassing geschikte haspels voor kabels en slangen. Voor lucht of water, met verschillende nominale diameters en aansluitmaten en met diverse drukwaarden. Het assortiment wordt aangevuld door oliebestendige rubberslangen. Ons geoptimaliseerde aanbod bevat een selectie voor gebruik in moderne productie-installaties. Belangrijke sleutelwoorden zijn bijvoorbeeld volledig geïsoleerd, onderhoudsvrij of spatwaterdicht. Alle modellen, verrijdbaar of vast en voldoen aan de eisen van de moderne industrie. Kies uit het aanbod van KAISER+KRAFT de geschikte kabelhaspels voor uw toepassingsgebied en zorg hiermee voor orde en veiligheid in uw werkplaatsinrichtingen.