Pallets

Pallets kopen Europallets zijn multifunctioneel voor het comfortabel verplaatsen en overladen van goederen. Bij kaiserkraft kan je diverse pallets kopen: van kunststof pallets en pallets met antislip toplaag tot halve pallets, stapelbaar, voor zware lasten, met opzetframes van draadgaas en zelfs geschikt voor levensmiddelen als hygiënepallet! Ontdek zelf onze sterke pallets voor transport en opslag.

In de categorie Pallets bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft basic, eurokraft pro, Heson.

Mijn filters
Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 93

Europallet kopen: dit kan niet ontbreken in een modern magazijn
Over de betekenis van pallets voor de moderne magazijninrichting en de transportlogistiek hoeven wij u niets te vertellen. Daarom beperken wij ons liever tot belangrijke vragen, die wij steeds krijgen als het gaat om de omgang met europallets.
Hoeveel europallets passen er in een opslagcontainer?In principe moet u rekening houden met de afmetingen van de europallets in verhouding tot de opslagcontainer en de opslagrichting. Het laadvermogen en het totale gewicht per beladen pallet spelen ook een rol. Deze factoren zijn anders als u europallets vervangt door kunststof pallets. De vuistregel is: 11 europallets passen in een opslagcontainer van 20 voet, een model van 40 voet kan ongeveer 24 europallets opnemen.Wat is de maximale hoogte van een stapel pallets?Er bestaat geen specifieke richtlijn voor het stapelen van (lege) europallets, omdat deze hoogte afhankelijk is van een groot aantal factoren. Hiertoe behoren niet alleen de bodemkwaliteit en de beveiliging van de stapel pallets. Ook praktische zaken moeten worden overwogen. Ten slotte kennen hefapparaten en hefgereedschappen ook bepaalde beperkingen in hun actieradius.Voor de veiligheid op het werk is bijvoorbeeld de DGUV-norm 108-007 van toepassing, waarin staat dat pallets (met lading) moeten worden opgeslagen met een kiep- en standbeveiliging, zij moeten morsbestendig en rolvast zijn. Dit is des te belangrijker als de pallets worden beladen met, bijvoorbeeld,