Insteekhoezen voor pakbonnen, insteekhoezen voor documenten

Onmiddellijk bij de hand zonder gedoe: vrachtdocumenten, facturen en belangrijke documenten kunt u het beste bewaren in documenthoezen. Breng deze belangrijke documenten duidelijk zichtbaar aan in insteekhoezen voor documenten.

Producttype
Duurzaamheid
Breedte [mm]
140
140
185
185
-

Wat zijn de voordelen van documenthoezen voor pakbonnen?De documenten die bij een zending horen – facturen, pakbonnen, douanedocumenten enz. – vormen een belangrijk ankerpunt in de goederenlogistiek. Vooral bij B2B-verzendingen moeten medewerkers niet alleen zendingen bij ontvangst controleren, maar ook alle documenten doorsturen naar de verantwoordelijke facturerings- en documentatiekantoren. Documenthoezen voor pakbonnen in lang- of andere formaten zijn hier bijzonder gewild.
  • Controle van de zending zonder het pakket of de container te openen – indien nodig mogelijkheid om acceptatie te weigeren of direct door te sturen naar de bestemming zonder moeizaam uitpakken


  • Ook geschikt voor pallets, containers, gaasboxen en grote verpakkingen


  • Een soort sabotage verzekering: sterke zelfklevende zakken kunnen niet van kartonnen vouwdozen en dergelijke worden verwijderd zonder sporen achter te laten.


  • Alle documenten zijn handig en waterdicht op één plek en kunnen direct naar de juiste plek worden gebracht.


  • Voorkom per ongeluk weggooien van documenten met de verpakking dankzij de goed zichtbare kleur van de insteekhoezen voor documenten


  • Eenvoudig scannen van barcodes enz. dankzij niet-verblindende materialen


  • Bespaar op extra adreslabels door gecoördineerde kijkvensters of volledige transparantie


  • Eindcontrole bij de verzender eenvoudiger: als de documenthoes op het pakket ontbreekt, ontbreken duidelijk de begeleidende documenten nog.Hoe kies ik de juiste documenthoezen?Bij het sluiten en labelen volgt de vorm de functie: kies het formaat van uw zakken op basis van de typische verzendpapieren. Voor de klassieke tri-fold van A4-papier zijn documenthoezen in formaat lang ideaal, voor andere labels of papieren in C5.We maken onderscheid tussen de volgende documenthoezen:
  • Zelfklevend: deze zijn de meest verstandige keuze omdat ze snel en eenvoudig aan te brengen zijn op kartonnen vouwdozen, pallets enz. en geen extra kleefmateriaal nodig hebben.


  • Milieuvriendelijk van papier: deze zijn waterbestendig.Als zendingen tussentijds buiten moeten worden opgeslagen of als ze een zeer lange reis moeten maken, bent u (nog steeds) beter af met klassieke insteekhoezen voor documenten van bestendige folie. Voor internationale zendingen zijn meertalige opdrukken cruciaal. Als uw zending discreet op weg moet, kies dan voor transparante, kleurloze insteekhoezen.Zorg er bij het bevestigen altijd voor dat andere speciale markeringen of codes niet worden verborgen door de insteekhoes en bevestig de envelop bij grotere verzendingen op ooghoogte.Onze experts adviseren u graag bij uw keuze voor insteekhoezen voor documenten. Neem gewoon contact met ons op.