Trekkers

Watertrekkers en schoonmaakgerei voor ramen, vloeren en alle andere oppervlakken voor bedrijven en industrie zijn hier verkrijgbaar in de shop. Daarmee heeft u zo de smaak te pakken: in een handomdraai kunt u weer alles (over)zien!

In de categorie Trekkers bieden wij u producten van de volgende merken aan: Vikan.

Mijn filters
  Merk
  Producttype
  Materiaaleigenschap
  Materiaal
  Kleur
  Prijs incl. BTW
  Prijs Excl. BTW

  Watertrekkers: schoon in één trek  Water daar, water weg: trekkers voor vloeren, ramen en alle gladde oppervlakken maken van industrieel reinigen kinderspel. Natuurlijk kunnen onze professionele watertrekkers iets meer dan het gebruikelijke huishoudproduct. Waaraan kunt u dat zien? Het schone resultaat in één trek.  Watertrekkers en waterschuivers: wat is het verschil?  Er is een fundamenteel verschil tussen trekken en duwen – zelfs bij schoonmaakgerei:  • Watertrekkers met siliconen lippen zijn niet alleen belangrijke hulpmiddelen bij het reinigen van ramen. Ze laten ook tegels glanzen, net als alle andere gladde oppervlakken. Watertrekkers kunnen in elke richting worden bewogen en vangen daarbij vloeistoffen op. Vloertrekkers volgen hetzelfde principe. Dat levert in één keer een schoon en droog resultaat.

  • Als u te maken heeft met grotere vloeroppervlakken, zijn waterschuivers voor de vloer met een steel een effectievere keuze. Ze lijken op een bezem en duwen vloeistof voor zich uit die ze efficiënt en zonder resten in één duw naar een afvoer of verzamelpunt brengen. Hierdoor kunt u grote industriële hallen sneller schoonmaken dan met trekken.


  Waar moet ik op letten bij watertrekkers?  Een geschikte emmer is essentieel om watertrekkers tussendoor te reinigen en om schoonmaakmiddelen bij de hand te hebben. De emmer moet de hele trekker kunnen opnemen – typische uitvoeringen voor het wassen van ramen zijn daarom ondieper en kubusvormig.  De siliconen rand moet regelmatig worden gecontroleerd en vervangen. Breekbaar of beschadigd silicone absorbeert het water niet langer gelijkmatig, waardoor de trekker minder goed werkt. Producten met vervangbare cassette zijn een efficiënte keuze.  Om kruisbesmetting te voorkomen, gebruikt u met kleur gecodeerde watertrekkers en -schuivers voor verschillende operationele zones: voor betegelde achterwanden in sanitaire ruimtes en toiletten zijn de trekkers rood; voor sanitaire ruimtes is geel een gebruikelijke keuze. In de keuken kiest u voor groen, terwijl ramen op kantoor worden gereinigd met blauwe watertrekkers.  Belangrijk: Als u besluit om een code te gebruiken, moeten alle schoonmaakspullen in een ruimte dezelfde kleuren hebben en moeten ze apart worden opgeslagen, gereinigd en onderhouden.  Wij helpen u graag bij het samenstellen van efficiënte reinigings- en schoonmaakwagens met alle benodigde spullen. Daarnaast geven wij u graag tips over hygiëne op kantoor of over netheid en reinheid op de werkplek. Bovendien staan wij persoonlijk klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem gewoon contact met ons op.