+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Voor vatdiameter van - tot
Voor flesdiameter
Lengte
Kleur
Hoogte
Hefvermogen
Hefhoogte
Draagvermogen
Meer weergeven
 

Vatentransport

Gevaarlijke stoffen worden vaak in vaten opgeslagen. Met intelligente producten wordt het veilig hanteren van vaten op het werk veel eenvoudiger: bij het transporteren, heffen, verplaatsen, draaien, kiepen of legen. Roestvast staal en andere hoogwaardige materialen bieden u daarbij de beste industriële kwaliteit. En dat betekent meer bescherming voor mens en milieu.
Er zijn 67 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 67 artikelen gevonden

Vathandeling – veilig transport en vullenZe zien er onschuldig uit, maar ze hebben het in zich. Voor het hanteren van vaten met gevaarlijke stoffen heeft u veel gevoel nodig en de juiste toebehoren, vooral als u het vat van A naar B wilt brengen. Terwijl wij het aan u overlaten om met gevoel om te gaan met vaten, kunt u de toebehoren bij ons halen.Alles voor een veilig transportDe eenvoudigste manier om iets te transporteren is met een vatroller met of zonder handvat. Met vatrollers kunt u zelfs bij het transport van zware vraten goed manoeuvreren. Of u kunt een vatenwagen nemen. Hiermee kunt u één of meteen twee vaten vervoeren. Als er om welke reden dan ook vloeistof verloren gaat tijdens het hanteren van de vaten onderweg, zorgt de geïntegreerde opvangbak ervoor dat dit geen schade veroorzaakt.Als u rijdt, doet u dat dan met een stapelaar of kraan? Geen probleem met onze vatentang, vatengrijpers en vatenkiepers. Vatenkiepers doen wat hun naam zegt en zijn verkrijgbaar als stationaire en mobiele versie. Zo hebben uw medewerkers alles onder controle, zelfs bij het vullen en legen van zware vaten. Het is nog comfortabeler met pompen en oliepompen uit onze winkel.Gasflessenwagen met beveiligingWat geschikt is voor een vat hoeft bij lange na niet bij een gasfles te passen. Gasflessen passen in ieder geval bij onze gasflessenwagens. Dankzij de cilinderbeveiliging blijft de lading ook in krappe bochten stevig op zijn plaats.Naast de vathandeling vindt u bij KAISER+KRAFT ook vele andere transportmiddelen en -wagens voor diverse ladingen, tanks, tonen en vaten voor een veilige opslag en alles wat u nodig heeft voor de omgang met gevaarlijke stoffen. Wij adviseren u graag!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Hijsvoorzieningen | Natplakband | Aluminium kisten | Wielen voor transportapparaten | Digitale weegschalen | Telweegschalen | EUROKRAFT verzamelwagens | magnetoplan transportrollers

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken