Bokladders

Met de juiste ladder is het opzetten en beklimmen zo eenvoudig: met bokladders bent u zeer flexibel, omdat u de klimhulp overal kunt opstellen waar u hem nodig heeft. Onze modellen garanderen stabiliteit en veiligheid!

In de categorie Bokladders bieden wij u producten van de volgende merken aan: MUNK, ZARGES, KRAUSE, Altrex, eurokraft pro, Layher, Hailo, euroline, eurokraft basic, HYMER.

Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 59

Bokladders kopen – voor een veilige standMet bokladders is werken op hoogtes tot 4 m een veilige aangelegenheid. Voor incidenteel gebruik op kantoor, magazijnstellingen of voor de bouw en montage: kies tussen enkel- of dubbelzijdig toegankelijke modellen naargelang uw behoeften. Van kleine vouwladders die als stevige treden kunnen dienen tot bokladders met 8 treden of meer, het aanbod in de webshop van kaiserkraft is veelzijdig.Eigenschappen van bokladdersBij ambachtelijk werk of magazijnwerk is de stabiliteit van een vouwladder een cruciaal punt voor de veiligheid van de werknemers. De conische vorm voorkomt dat een juist opgestelde trap omvalt. Zorg er bij het opzetten van de ladder voor dat de metalen of stoffen band is gespannen als de ladder is uitgeklapt. Kunststof ladderschoenen verstevigen bovendien de grip van de klimhulp op de grond, zodat niets wegglijdt.Praktische kenmerken van vouwladdersNaast de stabiliteit van een bokladder zorgen geribbelde tredevlakken voor slipvrij werken. De gevoerde voorranden van de treden beschermen knieën en schenen als u ertegenaan leunt. De praktische klimhulpen hebben ook een hoge belastbaarheid, de zwaardere modellen hebben zelfs een belastbaarheid tot 250 kg. Tegelijkertijd zijn ze licht zodat een trap van aluminium of GRP door één persoon kan worden opgezet en verplaatst.Afhankelijk van het model biedt de verscheidenheid aan types in ons assortiment u speciale extra voordelen door speciale voorzieningen: bokladders met wielen en ergonomisch gevormde leuningen verhogen de veiligheid tijdens magazijnwerkzaamheden. Andere modellen hebben een uitklapbare opbergbak voor gereedschap of emmers; bijzonder praktisch voor knutsel- of schilderwerk.Wilt u advies bij het kiezen van geschikte bokladders? Ons vriendelijke serviceteam helpt u graag verder – neem contact met ons op.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Draagbalken | Bokladders | Sportenladders | Aluminium ladders | Tredenladders | Twinco trappen | KRAUSE bokladders