+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Kantoormeubelen

Werkt u in een klein bedrijf of in een grote onderneming? Eigenlijk maakt het voor ons niets uit, want wij bieden u kantoormeubelen voor alle soorten bedrijven: van stellingsystemen, bureautafels en stoelen tot en met kasten en dergelijke. Als u vragen heeft, helpt onze CAD-planningsservice u graag verder.
Onze productcategorieën
Archiefkasten
In dit digitale tijdperk lijken ze bijna anachronistisch: archiefkasten. Ja, ze ...
Bezoekerstoelen
Stoelen, bezoekersstoelen of vergaderstoelen. Naar welke soort stoelen bent u op ...
Bureaustoelen
Opzoek naar kwaliteitsvolle en ergonomische bureaustoelen? Dan bent u bij ons ...
Hangmappenkasten
Opzoek naar goede hangmapkasten of hangende dossierkasten? Neem dan zeker eens ...
Kantoorinrichting
Een goede kantoorinrichting is altijd een meerwaarde voor een bedrijf. Dit goede ...
Kantoormeubels
Opzoek naar goede en kwaliteitsvolle kantoormeubels? Deze kan men zeer ...
Kantoorstellingen
Ontdek onze kantoorstellingen en kantoorrekken. Zorg ervoor dat al uw dossiers ...
Kantoortafels
Wat zou u doen zonder kantoortafels, of een bureau? Deze kantoortafels vindt u ...
Kluizen
Ontdek onze kluizen die kwaliteitsvol zijn en die overal gebruikt worden. Onze ...
Ladeblok
Ontdek onze verschillende ladeblokken. Wij hebben deze in een mobiele uitvoering ...
Ordnerkasten
Opzoek naar goede ordnerkasten en kantoorkasten? Dan bent u bij ons aan het ...
Sleutelkast
Heeft u een goede sleutelkast nodig? Neem dan zeker eens een kijkje op onze ...
Vergadertafels
Vergadertafels van KAISER+KRAFT bezitten een uitstekende kwaliteit. Deze ...
Verstelbare bureaus
In hoogte verstelbare bureaus bieden u afwisseling en een mogelijkheid tijdens ...

Kantoormeubelen – gezonder werken, meer motiverenHoe kan een bureau bijdragen aan de gezondheid van werknemers? Hoeveel rolcontainers per werkplek zijn zinvol? Hoewel het onderwerp kantoormeubilair vooral een kwestie van inrichting lijkt te zijn, zit er in de producten die uw werknemers gebruiken veel meer. Binnen ons productgebied Kantoor vindt u alle producten die u helpen de gezondheid en motivatie van uw werknemers te bevorderen en het werk voor iedereen aangenamer te maken.Welke (gezondheids-) aspecten spelen bij de keuze van kantoormeubelen een rol?Lang zitten in een (onnatuurlijke) schrijfpositie heeft op de lange termijn gevolgen voor de gezondheid. Welke deze zijn en hoe u ze kunt vermijden, leest u in onze raadgever ''Gezond zitten''.Als u plannen maakt voor een project voor nieuwe kantoorruimten, zoals wij dat met het bedrijf CWS-boco hebben gedaan, of als u uw huidige inrichting wilt vernieuwen, let dan bij de ergonomie erg goed op het volgende: • De juiste kantoorstoel is de alfa en omega van een gezonde houding.

 • Het bureau mag niet statisch zijn, maar moet in de hoogte aanpasbaar zijn en moet met de medewerker op één lijn liggen.

 • Onze rolcontainers van Mauser en andere merken ondersteunen ergonomisch werken omdat ze soepel lopende laden hebben, gemakkelijk kunnen worden verplaatst en zo de werkplek geschikt maken voor het werken in allerlei houdingen en zorgen voor een opdeling.


Een doordachte indeling van uw kantoormeubelen moet de werknemer ook verleiden om vaker van houding te veranderen, op te staan en in beweging te komen.Maar met alle ergonomische aspecten: elke persoon is anders. Een theoretisch perfect uitgeruste werkplek voldoet niet noodzakelijkerwijs aan de eisen van diegenen die er dagelijks aan werken. Daarom is de aanschaf van kantoormeubelen een dialoogproces.


Welke voorschriften zijn van toepassing op de uitrusting en inrichting van kantoormeubelen?Wetgevers besteden veel aandacht aan de bescherming van het groeiend aantal computer- en kantoorwerkplekken. Deze omvatten: • Technische richtlijnen voor werkplekken (voorheen Werkplaatsverordening) ASR A1.2

 • DGUV 215-410 en 215-441 van de Duitse sociale ongevallenverzekering


Hierbij wordt aangegeven hoeveel ruimte een medewerker beschikbaar moet hebben, hoe de werkpaden moeten worden ontworpen en welke beschermende maatregelen moeten worden getroffen. Dit zijn minimumvereisten die u echter ook kunt overtreffen met afgestemde kantoormeubelseries.Met welke factoren moet ik bij de aanschaf van mijn kantoormeubelen nog rekening houden?Afgezien van alle vragen rondom de gezondheid van de medewerker moeten kantoormeubelen voldoen aan vele andere eisen, zoals u bijvoorbeeld ook in ons inkoophandboek voor de juiste keuze van een kantoorstoel kunt lezen: • Duurzaamheid en robuustheid voor het dagelijks intensieve gebruik

 • Een hoogwaardige optiek en aangename haptiek

 • Hygiëne en eenvoudige reiniging van oppervlakken, bekledingsoorten enz.


Bovendien hebben we nog andere belangrijke aspecten benoemd: • Denk aan de lange termijn: ongeveer om de tien jaar moeten kantoormeubelen worden vervangen, om de vijf jaar veranderen de voorschriften.

 • Optische trends mogen bij de keuze geen rol spelen, zodat uw meubelen ook jaren later nog steeds bij elkaar passen. Een tijdloos design is troef en wij bieden u dit met al onze kantoormeubelen en onze kantoormeubelseries.

 • De plattegrond en het meubilair moeten op elkaar zijn afgestemd. Als het gaat om de vraag welke meubelen ideaal zijn voor uw kantoor, adviseren wij u graag.


Hoe kunnen wij u daarbij verder helpen?Op allerlei manieren! Als het gaat om kantoormeubelen en -inrichting houden wij ons bij KAISER+KRAFT intensief bezig met dit thema. Bijvoorbeeld doordat wij moderne producten als het elektrisch in hoogte verstelbare bureau Upliner 2.0 uitgebreid aan u voorstellen. Of de vele tips voor een dagelijkse werkdag die wij u aan de hand doen in onze inkoophandboeken. Wij noemen hierbij de raadgevers over:

Voor speciale verzoeken en speciale vereisten staat bovendien onze CAD-planningsservice voor u klaar. Zelfs als u slechts een korte vraag heeft, kunt u ons bereiken via de telefoon, e-mail of in de klantenchat.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Lade-indelingen | Hangmappenladen | Ladeblokken | Geldcassettes | Wandborden | Kluizen | mauser kantoorkasten | QUIPO kluizen

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken