Multifunctionele reformladders, telescoopladders

De allrounders onder de ladders zijn multifunctionele ladders en telescopische ladders. Dankzij het hoge draagvermogen, de hoogwaardige afwerking en de enorme stabiliteit bereikt u zelfs het hoogste werkgebied.

In de categorie Multifunctionele reformladders, telescoopladders bieden wij u producten van de volgende merken aan: KRAUSE, Altrex, HYMER, MUNK, Telesteps, Hailo, euroline, Layher.

Mijn filters
  Merk
  Producttype
  Duurzaamheid
  Werkhoogte
  Uitvoering ladder
  Materiaal
  Eigenschap
  Belastbaarheid
  Prijs incl. BTW
  Prijs Excl. BTW
  Relevant
  Aantal artikelen: 29

  Van telescoopladders tot multifunctionele ladders en reformladders– veelzijdige klimmogelijkheden  Een bokladderof aanlegladder? De vraag die u zichzelf kunt besparen als u kiest voor een multifunctionele ladder van kaiserkraft. Hij kan namelijk worden gebruikt met of zonder muur.  Professionele ladders voor alle omstandigheden  Veel multifunctionele ladders bestaan uit drie delen met één uitschuifbaar ladderdeel. Andere kunnen worden opgezet als trapladders en kunnen desgewenst tot afzonderlijke ladders worden uitgeklapt. Daarnaast zijn er modellen die ook geschikt zijn als trapladder of zelfs als bokladder. Het voordeel van alle varianten is dat u slechts één ladder nodig heeft voor verschillende toepassingen. Ook in de hoogte blijft u flexibel. Lees ook ons inkoophandboek met aanvullende informatie over de keuze van de laddermaat.  Onze ladders hebben nog iets anders gemeen: hun uitgebreide veiligheidsuitrusting. Moderne scharniersystemen, antislipladderschoenen en opties voor de montage van antislip tredebekleding: Multifunctionele ladders en telescopische ladders hebben alles wat u of uw medewerkers nodig hebben voor een stabiele stand. In onze inkoophandboeken leest u waar u op moet letten bij het veilig omgaan met ladders en op de ergonomie.  Ladders en steigers om een hoogte te bereiken  Of het nu gaat om een halve meter of tien meter boven de vloer, om te schilderen of schroeven: we hebben een grote keuze aan ladders en steigers voor diverse toepassingen, van trappen tot platformtrappen en platformladders. Oriënteer u nu en klim naar boven.