+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Werkhoogte
Uitvoering ladder
Standhoogte
Materiaal
Laddertype
Eigenschap
 

Platformtrappen, bordestrappen

Platformladders en platformladders zijn ideaal voor het werken op hoogte! Met hun antislip-voeten en treden kunt u veilig de hoogte bereiken. Bovenaan het platform aangekomen, werkt u veilig en met veel ruimte.
Er zijn 39 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 39 artikelen gevonden

Platformtrappen en platformladders – een veilige werkplek in de lucht



Ladders zijn nooit uw ding geweest? Te onzeker en te weinig bewegingsvrijheid? Hoog tijd om onze platformtrappen en platformladders te ontdekken. Dit maakt het werken boven de grond erg leuk.



Veelzijdig, verrijdbaar en veilig – platformtrappen in vele uitvoeringen



Voldoende ruimte, een vaste greep en balustrades; onder deze omstandigheden staan zelfs terughoudende medewerkers op een platform. Bovenal hebben ze op deze manier hun handen vrij en kunnen ze ingewikkelde taken uitvoeren zonder dat ze bang hoeven te zijn om van de ladder te vallen. U krijgt bij KAISER+KRAFT ladders met één of twee treden, evenals uitvoeringen van enkele meters hoog. U kunt ook kiezen tussen enkel- en dubbelzijdig bestijgbare platformladders, verschillende materialen en nog veel meer.



Omdat ladders vaak op verschillende locaties worden gebruikt, zijn veel van onze platformladders gemaakt van lichtgewicht aluminium en voorzien van wielen. Voor gebruik buitenshuis in weer en wind adviseren wij verzinkte platformladders.



Nog meer ladders voor elke behoefte



Naast platformtrappen en platformladders is bij KAISER+KRAFT er een ruime keuze aan andere ladders en steigers beschikbaar: van aanlegladders en bokladders tot multifunctionele ladders en trappen. De slipvaste tredebekleding zorgt voor extra veiligheid.



Wilt u hulp bij uw selectie? Lees onze gids voor het kiezen van de juiste ladderlengte. Onze tips voor een veilige en rugvriendelijke omgang met ladders zijn nuttig na de aankoop. Durf op hoogte te gaan!



Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:



Tredenladders | Sportenladders | Trapladders | Draagbalken | Leuningen | Telescoopladers | Twinco trappen | KRAUSE bokladders

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken