Platformtrappen, bordestrappen

Met platformtrappen en -ladders kan veilig op hoogte worden gewerkt: de platforms bieden comfort en stabiliteit, antislipvoeten en treden zorgen voor veilig op- en afstappen. Van enkel- of dubbelzijdige platformtrappen tot in hoogte verstelbare ladders met platform – ontdek nu het assortiment van KAISER+KRAFT!

In de categorie Platformtrappen, bordestrappen bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, MUNK, KRAUSE, HYMER, ZARGES.

Merk
Producttype
Werkhoogte
Relevant
Aantal artikelen: 40

Platformtrappen en -ladders voor veilig werken op hoogteWie met materiaal en gereedschap op de ladder staat, heeft een veilig houvast op platformtrappen en -ladders. De keuze aan modellen is veelzijdig – van dubbelzijdige toegangstrappen tot in hoogte verstelbare platformladders en verrijdbare platformtrappen.Veelzijdig, verrijdbaar en veilig – platformtrappen in vele uitvoeringenVoldoende ruimte, stevig houvast en een beschermende leuning: de stabiele trappen met platform zijn onmisbaar voor complexe montagewerkzaamheden. Zo hebt u uw handen vrij voor het werk en kunt u ook ingewikkelde taken uitvoeren zonder bang te zijn dat u van de ladder valt.Platformtrappen kiest u altijd met het oog op het gebruiksdoel. Afhankelijk van de werkhoogte kan een platformtrap met één of twee treden of zelfs een uitvoering van meerdere meters hoog de juiste keuze zijn. U kunt ook kiezen tussen enkel- en dubbelzijdige platformtrappen, of u kiest voor een inklapbaar model. Omdat ladders vaak op wisselende locaties worden gebruikt, zijn veel van onze platformtrappen gemaakt van lichtgewicht aluminium en voorzien van wielen. Voor gebruik buitenshuis in weer en wind raden we verzinkte platformladders aan.Platformtrappen, platformladders en meerNaast platformtrappen en -ladders biedt KAISER+KRAFT een ruim assortiment andere ladders en steigers – van aanlegladders en bokladders tot multifunctionele ladders en trappen. De slipvaste tredebekleding zorgt voor extra veiligheid.Wilt u hulp bij het kiezen van platformtrappen? In ons inkoophandboek voor de juiste laddermaat vindt u nuttige tips. Om ervoor te zorgen dat u na aankoop altijd veilig op uw nieuwe platformtrap werkt, leest u ook onze aanbevelingen voor veilig en rugvriendelijk gebruik van ladders.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Tredenladders | Sportenladders | Trapladders | Draagbalken | Leuningen | Telescoopladers | Twinco trappen | KRAUSE bokladders