Klokken

Wandklokken zijn decoratieve gebruiksvoorwerpen die je op betrouwbare wijze de tijd vertellen. Waar je ook bent, een snelle blik op de klok vertelt je hoe laat het is. Dit maakt het makkelijker voor jou en je werknemers om deadlines te halen en tijden nauwkeurig te klokken. Ontdek het uitgebreide assortiment werkplaats- en digitale klokken in de kaiserkraft webshop.

In de categorie Klokken bieden wij u producten van de volgende merken aan: MAUL, eurokraft pro.

Merk
Producttype
Uurwerk
Relevant
Aantal artikelen: 35

Tijd en afspraken bijhouden met klokkenWandklokken zijn een basisuitrusting op kantoor en in de werkplaats - omdat ze je helpen de tijd bij te houden, zelfs als je computer of mobiele telefoon buiten bereik zijn. Je kunt kiezen uit verschillende modellen in verschillende maten en designs, zoals de digitale klok. De technologie, materiaalsamenstelling en het ontwerp van de wijzerplaten zijn zo gekozen dat hoogwaardige kantoor- en werkplaatsklokken aan alle eisen in het bedrijf voldoen.Wand- en digitale klokken voor kantoren, magazijnen of productiehallen.Met stijlvolle wandklokken kun je de tijd in de gaten houden, betrouwbaar jouw deadlines halen en jezelf gemakkelijker organiseren - waar je ook bent. Eenvoudige kantoorklokken met een wijzerplaat of opvallende digitale klokken passen bij het uiterlijk en de operationele vereisten van hun plaats van gebruik.  • Kantoor: Afhankelijk van de indeling of grootte van je kantoor kies je een wandklok met geschikte afmetingen. In een open kantoorruimte is een groot model aan te raden - zodat u en uw medewerkers de tijd gemakkelijker kunnen aflezen vanuit verschillende hoeken en posities.

  • Productiehal: Storen radiosignalen in je productiehal? Kies dan voor een kwartsuurwerk. Deze werkt op batterijen en werkt net zo betrouwbaar en precies als een radiogestuurde klok of een mechanische versie.

  • Magazijn: Heb je beperkte lichtomstandigheden in het magazijn? Dan zorgt een wandklok met een wijzerplaat met doorlopende brede balken voor een goede leesbaarheid. Of je kunt kiezen voor een digitale LED-klok met een groot digitaal display. De rode letters zijn zelfs in het donker goed leesbaar.


Je kunt ook kiezen voor een model dat past bij je kantoorbenodigdheden of de rest van de inrichting van je werkplaats.Meer accessoires voor de fabriek naast wandklokkenVind meer handige hulpjes voor uw industriële behoeften. Van gereedschap tot laboratoriumapparatuur, van europallets tot opbergkasten voor kleine onderdelen: De kwaliteit voldoet altijd aan de hoogste normen voor functionaliteit en duurzaamheid. Met het grote assortiment opslagbakken en containers kunt u ook alle items sorteren, scheiden of verzamelen die orde en structuur nodig hebben. Heb je vragen over planning en implementatie? We geven je graag advies. Neem gewoon contact met ons op.Deze producten kunnen je ook interesseren:Kledinglockers | Ladeblokken | Kantoorartikelen | Kapstokken | Zwenk- & monitorarmen | Dienbladwagens