+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Aantal etages
Diepte
Draagvermogen
Eigenschap
Lengte
null
Producttype
Uitrusting
 

Systeembouwpakketten van aluminiumprofiel

Snel gemonteerd: Met de systeembouwpakketten van aluminiumprofiel kunt u uw bedrijf individueel uitrusten. En als u uw wagen of stelling niet meer nodig heeft, kan deze net zo snel weer worden gedemonteerd. Overtuig uzelf van ons aanbod!
Er zijn 13 artikelen gevonden
| | |
Etagewagen TOWER van aluminiumprofiel
l x b x h = 724 x 724 x 1700 mm
Excl. BTW
vanaf 859,-
Nieuw
Montagewagen van aluminiumprofiel
l x b x h = 1200 x 800 x 915 mm
Excl. BTW
vanaf 769,-
Nieuw
Montagewagen van aluminiumprofiel
l x b x h = 900 x 600 x 915 mm
Excl. BTW
vanaf 489,-
Nieuw
Palletonderwagen van aluminiumprofiel
l x b x h = 1240 x 840 x 325 mm
Excl. BTW
vanaf 239,-
Nieuw
Platformwagen van aluminiumprofiel
l x b x h = 1240 x 800 x 1100 mm
Excl. BTW
vanaf 579,-
Nieuw
Zijbeugelwagen van aluminiumprofiel
l x b x h = 1200 x 800 x 1100 mm
Excl. BTW
vanaf 599,-
Nieuw
Platenwagen MULTI RACK van aluminiumprofiel
l x b x h = 1380 x 800 x 1800 mm
Excl. BTW
vanaf 779,-
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 459,-
Nieuw
Draagarmwagen SUPPORT van aluminiumprofiel
l x b x h = 1750 x 890 x 1600 mm
Excl. BTW
vanaf 629,-
Verrijdbare stelling van aluminiumprofiel
l x b x h = 1065 x 800 x 1470 mm
Excl. BTW
vanaf 619,-
Computerwerkplek van aluminium profiel, mobiel
l x b x h = 750 x 500 x 1765 mm
Excl. BTW
vanaf 549,-
Nieuw
Excl. BTW
vanaf 549,-
Er zijn 13 artikelen gevonden

Systeembouwpakketten van aluminiumprofiel – Producten om zelf samen te stellenVeel onderdelen vormen een geheel en soms is het beter om de onderdelen zelf te monteren. Dit kan in een mum van tijd met onze systeembouwpakketten. U kunt het gemonteerde geheel flexibel uitbreiden en weer demonteren.De voordelen van systeembouwpakkettenBij KAISER+KRAFT zijn transportwagens verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen en volledig gemonteerd. Waarom kan het nog steeds een goed idee zijn om uw nieuwe wagen als systeembouwpakket te bestellen? Omdat u daarmee flexibiliteit houdt. Of het nu gaat om een nieuwe beugel, extra wielen of een derde etage: met systeembouwpakketten van aluminiumprofiel kunt u uw wagen op elk moment ombouwen en uitbreiden.Als u hem gedurende een lange tijd niet nodig heeft, demonteert u hem gewoon. Dit bespaart ruimte en opslagkosten. Hetzelfde geldt voor het vervoer. Veel onderdelen kunnen namelijk gemakkelijker en goedkoper worden getransporteerd dan een groot geheel. Een voordeel waarvan u steeds weer opnieuw kunt profiteren als u uw wagen op verschillende locaties nodig heeft.Zo snel kunnen systeempakketten van aluminiumprofiel worden gemonteerdMaak u geen zorgen over moeizaam meten, snijden en schroeven. Dit alles wordt weggelaten bij het opbouwen van onze systeembouwpakketten. Het enige wat u voor de montage nodig heeft is een inbussleutel die wij meeleveren. Voorgemonteerde onderdelen maken het werk nog gemakkelijker. Zo kan uw wagen of stelling sneller in elkaar worden gezet en weer gedemonteerd worden dan het Legokasteel van uw kinderen.Belangrijke eigenschappen van de eindproductenNiet alleen tijdens de montage, maar ook daarna scoren onze systeembouwpakketten punten met veel goede eigenschappen, bijvoorbeeld met hun materiaal. Aluminium is mooi, licht en toch robuust. Het draagvermogen van afgewerkte wagens of stellingen is maximaal 500 kg. Dit maakt ze ideaal voor het opslaan en vervoeren van zware ladingen. Kant-en-klare systeembouwpakketten van KAISER+KRAFT laten ook optisch een goede indruk achter.Wilt u uw individuele stelling configureren? Geen probleem met ons brede assortiment afzonderlijke componenten van aluminiumprofiel. Of het nu gaat om profielbuizen, wielen, verbindingselementen of andere componenten, bij ons krijgt u alles wat u nodig heeft voor ombouw, reparatie en zelfbouw.Nog vragen? Wij informeren u graag over onze systeembouwpakketten van aluminiumprofiel en hun eigenschappen.

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken