Klimaatapparaten

Perfect in balans. Met de airconditioners van kaiserkraft is de temperatuur op de werkplek in elk seizoen goed.

Airconditioners – altijd de juiste temperatuurTe warm, te koud, te droog? Zorg voor een optimaal werkklimaat in elke situatie. Zowel binnen als buiten, in de zomer of in de winter, onze airconditioners zijn veelzijdig.
Waarom heb u airconditioners nodig?Er zijn verschillende goede redenen om in airconditioners te investeren:  • Wanneer op kantoor woestijntemperaturen heersen of op bouwterreinen de adem bevriest, nemen werkmotivatie en prestaties snel af. Hetzelfde geldt natuurlijk voor muffe lucht op de werkplek. Tegelijkertijd neemt de kans op ongelukken toe.

  • Extreme temperaturen en vieze lucht kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid.

  • De wetgeving schrijft een ruimteklimaat op de werkplek voor dat bevorderlijk is voor een goede gezondheid. Uiterlijk vanaf 26 graden op de werkplek moet u de eerste maatregelen nemen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van airconditioning.Welke airconditioners hebben we?Klimaatdoelstellingen op de werkplek pakken anders uit naargelang uw werknemers op koude herfstdagen op een bouwplaats werken of op het hoogtepunt van de zomer op kantoor zitten.


Daarom heeft u bij ons de keuze:  • Kachels: of ze nu elektrisch, op gas of op olie werken, onze kachels zorgen tijdens het koude seizoen voor warme temperaturen in werkplaatsen, op bouwterreinen of op andere plaatsen waar het vriest.

  • Koelapparaten: als u voor uw vakantie tropische temperaturen wilt bewaren, hebben wij een ruim assortiment koelapparaten. Onze airconditioners zijn flexibel. Ze verwarmen, koelen, ventileren en ontvochtigen.

  • Luchtreinigers en luchtwassers: onze luchtreinigers en luchtwassers helpen tegen droge lucht.

  • Ventilatoren: wij bieden ventilatoren voor het plafond, de vloer en het bureau, met extra sterke ventilatoren voor grote ruimtes of klein en handzaam.


Onze tip: onze insectenverdelgers helpen ook tegen muggen, vliegen e.d.!
Hoe maak u de juiste keuzeBij de keuze van airconditioners moet rekening worden gehouden met de individuele omstandigheden op de desbetreffende werkplek. Hoe groot is het gebied, hoeveel werknemers werken er onder welke omstandigheden en wat wilt u bereiken? Het maakt een groot verschil of u een klein kantoor of een hal wilt voorzien van airconditioning. Let ook op factoren als energieverbruik en geluidsontwikkeling.Ten slotte zijn er nog andere manieren om iets te doen om ervoor te zorgen dat werknemers zich het hele jaar door goed voelen op het werk. Dit begint met de ergonomische inrichting van werkplekken en strekt zich uit van aantrekkelijke pauzeruimten tot aanbiedingen voor gezondheidsbevordering.Weet u niet waar u moet beginnen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag om in alle opzichten een goede werksfeer te creëren.