Gereedschapswagens

Al uw gereedschap altijd bij de hand: Met een gereedschapswagen kun je hamers, zagen, spijkers en ander gereedschap van verschillende soorten en maten veilig opbergen. Verrijdbare gereedschapskarren met wielen kunnen ook snel en gemakkelijk naar de plaats van gebruik worden verplaatst. Ontdek gereedschapswagens van hoge kwaliteit voor uw werkplaats in de webshop kaiserkraft.

In de categorie Gereedschapswagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: ANKE, HAZET, eurokraft pro, KS Tools, eurokraft basic, LISTA, Treston.

Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 39

Gereedschapswagens: de flexibele werkplekken op wielenMet gereedschapswagens kunt u gereedschap en kleine onderdelen zoals schroeven en pluggen veilig op één plek opbergen. Dit verbetert uw organisatie en houdt uw werkplaats netjes. De gereedschapskarren hebben laden die je precies volgens de vereisten van je werkplaats kunt inrichten. Dit betekent dat u uitgerust bent voor een breed scala aan toepassingen. Bovendien kunnen verrijdbare gereedschapswagens verplaatst worden precies waar ze nodig zijn. Op deze manier kunt u loopafstanden verkorten en werkprocessen optimaliseren met behulp van (elektrische) werkplaatswagens.De voordelen van verrijdbare gereedschap karrenAls je verschillende handgereedschappen of onderdelen nodig hebt voor een taak, maken mobiele (elektrische) gereedschapswagens je werk aanzienlijk eenvoudiger. Dit komt omdat ze alle onderdelen in één keer naar de betreffende werklocatie brengen. Dit is vooral waardevol voor niet-gestandaardiseerde reparatie- en service-taken. Hiervoor zijn vaak verschillende kleine onderdelen nodig. Maar een gereedschapswagen is ook voordelig voor eenmalige producties en individuele samenstellingen. De reden: ook hier is elk handvat en elke gereedschap eis anders.


Wilt u professionele ondersteuning bij handmatige taken? Mobiele inklapbare gereedschapswagens zijn overal in de werkplaats inzetbaar dankzij lichtlopende wielen en functionele fabricage. Dit maakt de praktische hulpjes een geschikte keuze, vooral als je onderweg bent tijdens het werk. Met mobiele gereedschapswagens heb je altijd je gereedschap, kleine onderdelen en ander werkmateriaal bij de hand.Praktische gereedschapswagen met modulaire inzetstukkenRust de gereedschapswagen uit met professionele gereedschapssets voor een geoptimaliseerd werkproces. Versies met schaduwborden kunnen rechtstreeks in de lade worden geplaatst. Dankzij hun volledige uittrekbaarheid vind je snel het gereedschap dat je nodig hebt, zelfs tijdens het werk. Tegelijkertijd houd je orde tussen het vele gereedschap. Want elk gereedschap heeft zijn eigen plek en is veilig opgeborgen.


Individuele ladeverdelers of inzetstukken organiseren de trolley volgens jouw behoeften. Je kunt ook andere accessoires aan de gereedschapswagen toevoegen. Geperforeerde panelen geven je een snel overzicht en vergemakkelijken de toegang. Met geschikte houders en individueel verstelbare legborden kunt u de modellen aanpassen aan uw werkgebruik.


Gereedschapswagens die je modulair kunt uitbreiden en uitrusten, bieden een bijzonder ontwerp en organisatorische vrijheid. Ze bieden ook het voordeel dat elke medewerker zijn of haar werkplek onafhankelijk kan inrichten met de juiste inzetstukken, steunen en bladen. Ze kunnen steeds opnieuw worden gemonteerd in slechts een paar stappen.Andere transportmiddelen voor bedrijven en werkplaatsenBen je op zoek naar andere praktische transportmogelijkheden voor kleinere en grotere onderdelen? In onze online shop vind je ook een selectie van montagewagens en steekwagens voor je werkplaats. Als je vragen hebt, helpen we je graag persoonlijk - neem gewoon contact met ons op!Deze producten interesseren je misschien ook:Aluminium transportboxen | Transportwielen | Hijsvoorzieningen | Platenkarren | Etagewagens