BIANCA

De bureautafel organiseren met BIANCA
De kantoormeubelserie biedt aanbouwplaten voor de omvangrijke vormgeving van de werkplek in het kantoor. Bovendien is de opbergruimte met een kantoorstellingkast snel georganiseerd.

Mijn filters
Producttype
Duurzaamheid
Hoogte [mm]
720
720
1880
1880
-
Kantoormeubelserie Bianca – basisinrichting voor het kantoor in verschillende afmetingen
Met kantoormeubelserie Bianca kunt u uw werkplek van het begin af inrichten. Zoals het de BASE-groep betaamt, wordt u een basisset aangeboden. In de gebruikelijke kleuren lichtgrijs of beukenhoutdecor straalt elke werkkamer. Het praktische aan de kantoormeubelserie Bianca is niet alleen de eindeloze uitbreidingsmogelijkheid, maar ook de keuze uit verschillende afmetingen. Kantoorstellingen en kasten zijn telkens verkrijgbaar in drie en in vijf ordnerhoogtes. Noemenswaardig is ook de alternatieve kantoorstellingkast, waarbij het onderste kastdeel drie ordnerhoogtes heeft en het bovenste stellingdeel twee ordnerhoogtes. Zo kunnen stellingen, kasten en kast-stelling-combinaties optimaal met elkaar worden verbonden. Als u al meubels van kantoormeubelserie Bianca heeft, maar meer opbergruimte nodig heeft, kunt u te allen tijde een kast of stelling ernaast zetten. Optisch past het altijd.

Met kantoormeubelserie Bianca het bureau organiseren
De kantoormeubelserie Bianca biedt bureautafels in drie verschillende breedtes: in 800, 1200 en 1600 mm. Deze gangbare breedtes zijn echter niet het enige voordeel. Het bureau kan bijvoorbeeld ook met een 90°-verbindingsblad tot hoekbureau worden uitgebreid. Een ander alternatief om het werkvlak te vergroten is een monteerbaar trapeziumvormig hoekblad of een ronde aanbouwtafel met steunpoot. De verschillende aanbouwbladen vindt u ook onder de combinaties. Bovendien biedt kantoormeubelserie Bianca nog meer toebehoren, waarmee het bureau beter kan worden georganiseerd. Zo hebben de bureautafels Bianca een horizontale kabelgoot met veel ruimte voor de bedrading van de apparatuur op en onder de tafel. Om een kabelchaos te vermijden, kan bovendien een zijplaat voor verticale kabeldoorvoer worden aangebracht. De werkmaterialen die dagelijks benodigd zijn, kunnen in bijpassende verrijdbare ladeblokken worden opgeborgen. Ook hier biedt de kantoormeubelserie Bianca twee varianten: met materiaalladen of met een hangmappenlade. De verrijdbare ladeblokken bevatten een gelijksluitende centrale vergrendeling met lade uittrekbeveiliging. Zo kunt u met kantoormeubels Bianca georganiseerd werken.