Equipped for manufacturing

Past perfect. Producten op maat uit de eigen productie van kaiserkraft.

Hoe u het ook wilt.

Wij leveren het.

Producten op maat of producten in bulk, in de eigen productie van kaiserkraft ontstaan producten, die perfect zijn afgestemd op uw vraag; in kleur, vorm en in een sterke en solide kwaliteit.

Hoe we dat doen? Met gekwalificeerd personeel dat heel nauwkeurig luistert als het om uw wensen gaat en dat nog veel nauwkeuriger te werk gaat, wanneer uw wensen in de productie worden gerealiseerd. Wat u ook nodig hebt, wij maken het.

EUROKRAFTpro logo
Lassers en poedercoaters in actie
Kalenderpagina 1954
Ervaren in ontwikkeling en productie sinds 1954
Kaart van Duitsland
Premium kwaliteit: Made in Germany
Bladeren icoon
Duurzame producten en processen

Van concept tot eindresultaat.

 • Advies en ontwikkeling
  Een vast onderdeel van onze werkzaamheden bestaat uit goed luisteren. Want alleen zo ontstaan producten die gezien kunnen worden.
 • Producten op maat
  Uw mogelijkheid om producten naar eigen wens te laten uitvoeren zijn vrijwel eindeloos: vorm, kleur, maatvoering, extra's. Hoe uniek mag het zijn?
 • Kleurstelling
  Voor ons betekent op maat ook dat de kleur is afgestemd. Via onze eigen poedercoating kunnen we vrijwel elke kleur naar wens leveren.
 • Kwaliteitsborging
  Om te zorgen dat de kwaliteit hoog blijft, lopen we het product achteraf zeer nauwkeurig na. Hier ziet u hoe nauwkeurig dat is.
 • EUROKRAFT
  In onze eigen productie ontstaan producten voor EUROKRAFT, het eigen merk van VINK LISSE. We laten u twee uitstekende producten zien.
 • Duurzaamheid
  Duurzaamheid is voor ons een belangrijk thema. Hier vertellen we meer over onze filosofie en over wat we tot nu toe hebben bereikt.
 • Certificaten
  We laten onze producten en processen regelmatig testen en certificeren. De belangrijkste certificaten vindt u hier.

Ideeën tastbaar maken.

Van aanvraag tot 3D-model.

U weet al precies wat u wilt, en zoekt alleen nog iemand die het uitvoert? Of u hebt een eerste vage voorstelling en zoekt een partner die daaruit een gedetailleerd plan maakt? In beide gevallen geven onze constructeurs uw wensen exact vorm met behulp van de modernste software.

Twee mannen plannen samen.

Kwaliteit begint bij goed luisteren.

Gepland product op het scherm.

Hoe kan een product nog verder verbeterd worden? Hoe lastig is de aanpassing? Hoe lang duurt het de gewenste producten te produceren? Om te waarborgen dat u een eindproduct krijgt waarmee u 100% tevreden bent, luisteren we in elke fase van de ontwerp- en productieprocessen nauwkeurig naar uw wensen. En om te voorkomen dat informatie verloren gaat, krijgt u een eigen contactpersoon. Ook kunnen we vanwege de kleinere partijen korte levertijden garanderen.

Zo uniek als een vingerafdruk.

Producten die bij uw wensen passen.

Stelt u zich voor wat u maar wilt. Wij bouwen, lakken en modificeren producten zodanig dat ze voor 100% op uw wensen aansluiten. Of het nu gaat om unieke producten of om een product dat in serieproductie moet worden gemaakt. U vraagt het, wij maken het.

864

Combinatiemogelijkheden bij de EUROKRAFTpro Premium steekwagen GO.

Modulaire steekwagen GO van EUROKRAFTpro

Bijzonder is standaard bij ons.

RAL-kleuren kleurenwaaier

Speciale kleuren

U wilt dat uw nieuwe EUROKRAFTpro-producten alleen door hun kwaliteit opvallen, maar qua kleur naadloos in uw onderneming passen? Geen probleem: wij leveren vrijwel alle RAL-kleuren. Welke mag het zijn?

Optionele lengte voor montagewagen

Speciale afmetingen

U wilt een bestaand product aan uw eigen behoeften aanpassen? U wilt het groter, kleiner of met extra's? Vrijwel al uw wensen kunnen worden uitgevoerd.

Individuele productie in 3D-model

Speciale modellen

Als u geen passend product in ons assortiment vindt, bedenken we het gewoon voor u. We ontwerpen en produceren producten vanaf het concept helemaal zelf. Alleen vingerafdrukken zijn persoonlijker.

Kleur bekennen.

Zodat producten perfect bij uw onderneming passen.

U wilt graag dat uw nieuwe producten een eenduidige uitstraling hebben? Ongeacht om welke kleur het gaat: via onze eigen poedercoating kunnen wij alle maatproducten ook naar wens kleur geven. U kunt uit alle mogelijke RAL-kleuren de kleur kiezen die het beste past. Uw onderneming is bontgekleurd? Ook dat is geen probleem. Binnen tien minuten kan bij ons van kleur worden gewisseld. Flexibeler kan het niet.

Producten krijgen een blauwe poedercoating

Onze lievelingskleur: groen.

Productonderdelen met gele poedercoating

Ook bij het lakken speelt duurzaamheid bij ons een grote rol. Wij testen en verbeteren onze procedés net als de hulpbronnen die we gebruiken. Zo maken we bijvoorbeeld geen gebruik van nat lakken en kiezen we in plaats daarvan voor poedercoaten. Het voordeel: poederbewerking functioneert zonder oplosmiddelen en is daarom milieuvriendelijker dan vloeibare lak. Bovendien vindt het inbranden van de kleur bij lage temperaturen plaats, waardoor waardevolle energie wordt bespaard.

190 °C

Zó laag is de temperatuur bij het inbranden van de lak. Dat bespaart energie in vergelijking met gebruikelijke inbrandprocedés.

Goed is niet goed genoeg.

Zó zorgen we voor de hoogste kwaliteit

Wat goed is, kan altijd nog beter worden. En om dat te bereiken, gebruiken wij het voortdurende verbeterproces (VVP). Dit is een belangrijk onderdeel van onze ontwikkeling naar duurzaam betere producten en geoptimaliseerde productieprocessen.

Om te waarborgen dat onze nieuwe ontwikkelingen van EUROKRAFTpro kunnen voldoen aan de vereisten die aan serieproductie worden gesteld, moeten deze zich vervolgens tijdens strenge controles bewijzen. De resultaten worden vastgelegd in rapporten van de eerste artikelinspectie die als basis dienen voor verdere verbetering.

Wij laten niets aan het toeval over.

Dagelijks produceren we tot wel 1.000 producten, en daarbij hechten we grote waarde aan kwaliteit. Ook nadat producten de fabricage hebben verlaten, blijven wij alles in de gaten houden. Is de afwerking van hoge kwaliteit, past de kleur, zijn de maten exact? En daarbij laten we niets aan het toeval over, maar kiezen we voor duidelijke richtlijnen voor ons kwaliteitsmanagement, gecertificeerd door TÜV SÜD (ISO 9001).

Product Takktor uit eigen productie
De e-module NEO van EUROKRAFTpro

Het multitalent.

Ontdek de innovatieve EUROKRAFTpro e-module NEO. Een elektrische aandrijving die het makkelijker maakt om ladingen te verplaatsen. Bijvoorbeeld op onze EUROKRAFTpro e-platformwagen.

Hem laten we graag trekken.

De premium elektrische sleepwagen TAKKTOR van EUROKRAFTpro.

Een product dat ergonomie en arbeidsveiligheid perfect in zich verenigt. De TAKKTOR ondersteunt u bij het veilig transporteren van zware lasten van A naar B. Dit betekent minder vermoeidheid en meer veiligheid op het werk. En dat is een onderscheiding waard! De TAKKTOR T 2000 is als tweede geëindigd bij de Best of Industry Award 2019 in de categorie veiligheid op het werk. Kortom, als u nieuwe aanwas nodig hebt voor uw magazijn, speelt u met de TAKKTOR op safe.

Welke TAKKTOR mag het zijn?

We zijn heel precies.

Onze certificaten in een oogopslag.

Drie certificaten naast elkaar

Uitstekende duurzaamheid.

We blijven de duurzaamheid van onze locatie in Haan bevorderen. Dankzij de montage van een intelligent verlichtingssysteem in de lashal, besparen we per jaar tot 81% aan stroom en dat vinden niet alleen wij uitstekend.

Klimaatneutrale producten.

De CO2 die bij de fabricage van een groot deel van onze producten ontstaat, wordt gecompenseerd door investeringen in reductiecertificaten voor ten minste dezelfde hoeveelheid in geregistreerde projecten die klimaatverandering helpen tegengaan.

Systematisch kwaliteitsmanagement.

Met betrekking tot de ontwikkeling, productie en verkoop van transport- en magazijnuitrusting voldoen we aan de vereisten van de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001:2015.

Producten die tegen een stootje kunnen: EUROKRAFT.

Al meer dan 75 jaar zetten wij alles in voor de inrichting van bedrijven. Kennis, gevoel voor kwaliteit en passie voor de inrichting van kantoor en bedrijf kenmerken ons eigen merk EUROKRAFT. Het resultaat zijn producten die hun beloften waarmaken, zowel wat betreft de belastingen van een normale werkdag als uw eisen.
En het beste is: bij EUROKRAFT hebt u de keuze uit voordelige modellen van merkkwaliteit en premium modellen die net wat meer te bieden hebben. En wat er altijd wat zit, is de garantie die met drie en ten minste tien jaar de wettelijke minimale vereisten overtreft.

Eurokraft per logo

activeGREEN: ons kenmerk voor duurzamere producten.

Wij breiden ons assortiment duurzame producten voortdurend uit en markeren ze met ons activeGREEN-label. Met behulp van de nieuwste technologieën, procedures en compensatieprojecten zorgen we ervoor dat onze CO2-voetafdruk zo klein mogelijk blijft en wellicht zelfs snel verdwijnt.

Eigen productie bij {cms.var.company_name} 701
Eigen productie bij {cms.var.company_name} mg$

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.