MULTI

Solide basisuitrusting met het complete kantoor MULTI
De kantoormeubelserie Multi met FSC-gecertificeerde meubelen en gebruikelijke kleuren biest als 5-delige set met bureaustoel een solide basisuitrusting voor de werkplek.

Mijn filters
  Producttype
  Duurzaamheid
  Hoogte [mm]
  590
  590
  1880
  1880
  -
  Breedte [mm]
  Diepte [mm]
  Serie
  Leveringsomvang
  Kleur
  Eigenschap
  Prijs incl. BTW
  Prijs Excl. BTW
  Kantoormeubelserie Multi – stevig compleet kantoor in vijf delen
  De kantoormeubelserie Multi overtuigt ten eerste door een niet te evenaren prijs voor een compleet kantoor uit de BASE-groep met absoluut hoogwaardige en stijlvolle kantoormeubelen. Een prijs-kwaliteitsverhouding die er mag wezen. De kantoormeubels van Multi zijn FSC-gecertificeerd en zijn dus gemaakt met materialen uit duurzame bosbouw. De hier aangeboden kleuren lichtgrijs en beukenhoutdecor zijn uitstekend geschikt voor een kantoorinrichting met een aangenaam frisse sfeer. Daarbovenop zijn deze kleurvarianten zeer gangbaar, zodat niets een uitbreiding van uw Multi-kantoor in de weg staat. Tot de kantoormeubelserie Multi behoren een bureautafel met verticale afdeklijsten, een verrijdbaar ladeblok met afsluitbare lade in het midden, een stelling, een dossierkast en ook een kantoordraaistoel met komzitting, permanentcontact-mechanisme en in hoogte verstelbare zitting. Deze stoel heeft dezelfde ergonomische voordelen die wij toelichten in ons inkoophandboek voor gezond zitten.

  Kantoormeubelserie Multi met optisch aantrekkelijke details
  Met de kantoormeubelserie Multi richt u uw kantoorruimtes op optisch aantrekkelijke wijze in. Dankzij het comfort worden uw ruimtes bovendien klantvriendelijk. Het complete kantoor kan te allen tijde worden aangevuld met extra afzonderlijke componenten. Meestal worden stellingen en kasten toegevoegd, omdat er meer opbergruimte moet worden gecreëerd. Randafwerkingen in multiplexoptiek en ver openende deuren zorgen voor een ruim en aantrekkelijk effect. U kunt ook andere bijpassende producten in lichtgrijs of beukenhoutdecor toevoegen, omdat deze kleuren gebruikelijk zijn voor kantoormeubelseries. De hier aangegeven afmetingen zijn vast voor de kantoormeubelserie Multi. Mocht u andere afmetingen nodig hebben, bekijk dan eens onze andere kantoormeubelseries of neem contact op met onze adviseurs. Wij helpen u ook graag bij uw kantoorplanning.