+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Stellingtype
Materiaal
Constructie
 

Draagarmstelling

Opzoek naar goede draagarmstellingen? Wij hebben ze ter uwe beschikking. Alle soorten draagarmrekken met als grote kwaliteit, hun stevigheid. Bekijk zeker goed hoeveel uw materiaal weegt voor dat u een draagarmrek kiest.
Er zijn 55 artikelen gevonden
| | |
Er zijn 55 artikelen gevonden

Draagarmstellingen: Opslagoplossing op een buitengewone schaalDraagarmstellingen zijn onmisbaar voor bedrijven waar zware goederen deel uitmaken van het dagelijks leven. Het gaat hier niet om lichte materialen, maar om lange houten latten, buizen of hele balen bouwmaterialen. Om deze producten veilig op te slaan, zijn de kraagarmstellingen bijzonder slim ontworpen.Wat is er zo bijzonder aan kraagarmstellingen?Zoals de naam al doet vermoeden, bestaan deze stellingen uit horizontale draagarmen die aan verticale steunen zijn bevestigd. Er zijn dus geen legborden, de lading wordt gelijkmatig verdeeld over de draagarmen.Hierdoor is het mogelijk om lange producten tot enkele meters lengte op te slaan en deze veilig en overzichtelijk te sorteren en uit te nemen. Dit wordt niet alleen gewaarborgd door de speciale constructie, maar ook door een afrolbeveiliging op elke arm.Waarop moet ik letten bij het gebruik van draagarmstellingen?Afhankelijk van het volume van de goederen en de magazijninrichting zijn draagarmstellingen met identieke of aflopende draagarmlengtes geschikt. Elke arm heeft individuele draaglasten, die het draagvermogen van de hele stelling bij elkaar optellen en bij een gelijkmatige verdeling van de lasten van toepassing zijn.U heeft de keuze tussen enkelzijdige en dubbelzijdige uitvoeringen die u moet kiezen afhankelijk van de positionering in het magazijn. Vergeet niet dat draagarmstellingen relatief veel ruimte nodig hebben om te manoeuvreren, omdat dit de enige manier is om ervoor te zorgen dat lange goederen veilig kunnen worden uitgenomen.Door de speciale eisen aan de zwaartepunten van deze stellingen en de aard van de goederen is het onontbeerlijk om de stellingen op een vlakke vloer te plaatsen en ze aan de ondergrond te verankeren.Een eerste oriëntatiehulp bij de selectie biedt onze classificatie van de schappen in middelzware en zware uitvoering. Veel van onze draagarmstellingen zijn ook geschikt voor het sorteren van goederen op pallets. We hebben echter ook palletstellingen in het assortiment, die voor bepaalde opslagvolumes de meest verstandige keuze zijn.In ieder geval geldt het volgende: De inrichting met stellingen is gericht op het hoofdvolume aan goederen en wordt bepaald door de belangrijkste opslagfaciliteiten. Voor speciale gevallen vindt u ook stellingen voor speciale goederen, die niet volgens de standaardspecificaties kunnen worden opgeslagen en aan speciale voorschriften moeten voldoen.Mogen wij u adviseren over het productgebied magazijn of bent u op zoek naar speciale draagarmstellingen voor zware ladingen? Neem dan contact met ons op!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Lockerkasten | Legbordstellingen | Magazijnstellingen | Palletframes | Aluminium boxen | Draadkorven | EUROKRAFT magazijnstellingen | EUROKRAFT palletstelling

MOBIEL GEOPTIMALISEERDE WEERGAVE GEWENST?

De KAISER+KRAFT webshop is nu ook beschikbaar in een nieuwe mobiele versie die voor u voortdurend verder wordt ontwikkeld.
De mobiele weergave proberen
Producten vergelijken