Bijzetwagens

Wat zoekt u in een nieuwe collega? Moet hij behulpzaam zijn? Beweeglijk, in staat om een en ander op te nemen, robuust en sterk? En moet hij gek op werken zijn? Dan hebben wij geschikte partners voor u: servicewagens en bijzetwagens van KAISER+KRAFT. Overal te gebruiken om het transport van zware voorwerpen eenvoudiger te maken. En om de werkkracht van uw medewerkers te ontlasten.

In de categorie Bijzetwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: EUROKRAFTpro, Knürr, Kongamek, HelgeNyberg.

Merk
Producttype
Hoogte [mm]
690
690
1800
1800
-
Relevant
Aantal artikelen: 57

Bijzetwagens en servicewagens: Snelle levering voor tevreden klanten!Als verzender en leverancier creëert u de doorslaggevende concurrentievoordelen direct in het magazijn: Hoe sneller uw medewerkers een order kunnen samenstellen en naar de goederenverzending sturen, hoe sneller de order de klant bereikt. Bijzetwagens en servicewagens zijn daarom vandaag de dag des te belangrijker voor de tevredenheid van de klant.Wat zijn de voordelen van service- en bijzetwagens?Met name op het gebied van magazijnproducten moet het transportmaterieel wendbaar genoeg zijn om op een klein oppervlak te kunnen manoeuvreren. Het moet bovendien precies afgestemd zijn op de respectievelijke taken. Dit is direct te zien aan de service- en bijzetwagens.De medewerker duwt de wagen op lichtlopende wielen en rollen door de rijen rekken, kan goederen en producten uitnemen en direct sorteren in de daarvoor bestemde verpakkingen of in magazijnbakken. De werknemer vervoert de bak dan ofwel rechtstreeks naar de verschepingsplaats ofwel naar de werkplek waar de verzamelde goederen nodig zijn. Daarbij hoefde hij niet eens zware dozen te tillen of zich omslachtig in te spannen.Het gemakkelijk laden, sorteren en verdelen van goederen op de wagen komt u natuurlijk ook ten goede in andere operationele ruimtes, bijvoorbeeld in de kantine of in de vorm van kantoorwagens in de gangen van de administratievleugel of op de postingang.Hoe garanderen dergelijke wagens ergonomisch werken?Bij gebruik van bijzet- en servicewagens wordt het lichaam niet belast door het dragen van zware en volumineuze goederen. Bovendien kunnen veel modellen extra in hoogte worden versteld, de laadruimte kan vaak worden gekanteld. Dit maakt het nog gemakkelijker om bij de verzamelde goederen te komen en zorgt ervoor dat u bijvoorbeeld de volgende schroef of het volgende onderdeel op de werkplaatswerkplek kunt pakken zonder dat u zich omslachtig moet inspannen.Hoe belastbaar zijn servicewagens?Het maximale draagvermogen komt voort uit de structuur en de functie van de wagen. Een verrijdbare materiaalstandaard met een enkel, kantelbaar draagvlak kan natuurlijk minder worden belast dan een bijzetwagen met meerdere etages en eurokratten. Zoals altijd zorgen wij er echter in ons assortiment voor dat de hoge eisen aan de belastbaarheid in de industrie en de werkplaatsen optimaal worden gerealiseerd. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Telweegschalen | Briefweegschalen | Pallethefwagens | Aluminium kisten | Natplakband | KLT-bakken | EUROKRAFTpro montagewagens | EUROKRAFTpro handwagens