Platte foliezakken

Veilig verpakt: kleine onderdelen, zoals schroeven, worden snel opgeborgen in foliezakjes met sluitstrip. U kunt vlakfolie gebruiken om belangrijke documenten te beschermen tegen stof en vocht. Indien u daarentegen breekbare voorwerpen wilt verzenden of opslaan, beschermen zakjes van bubbelplastic de goederen tegen schokken. Van gewatteerde verpakkingsmaterialen tot foliezakjes voor pluggen en dergelijke – een veelzijdig assortiment platte zakjes wacht op u bij kaiserkraft.

Mijn filters
  Producttype
  Duurzaamheid
  Breedte [mm]
  300
  300
  300
  300
  -
  Lengte [mm]
  Materiaaldikte
  Materiaal
  Prijs incl. BTW
  Prijs Excl. BTW
  Relevant
  Aantal artikelen: 1

  Foliezakjes: handige hulpmiddelen voor verzending en opslag  Foliezakjes zijn praktische toebehoren voor pakketleveringen. U kunt er kleine onderdelen netjes in opbergen, maar het zijn ook handige hulpmiddelen voor opslag. Zakjes met sluitstrip en etiketveld helpen u om het overzicht te bewaren in het magazijn of tijdens het orderverzamelen. Zakjes van bubbelplastic beschermen daarentegen breekbare zendingen tijdens het vervoer. Wat u ook wilt verzenden of opslaan – uw goederen zijn beschermd tegen stof en water in PE-zakken of varianten van polypropyleen.  Waar moet ik rekening mee houden bij het selecteren van foliezakjes?  Bij de keuze van foliezakjes zijn het volume van de te verpakken inhoud, het doel van de verpakking en de gevoeligheid van de goederen van doorslaggevend belang. Platte zakjes zijn bijzonder veelzijdig. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt voor kleine schroeven in meubelleveringen of voor leveringsdocumenten. Ze hebben een gladde opening en kunnen zowel met nietjes als met een foliesealer worden verzegeld.  Gevoelige onderdelen zoals printplaten moeten dienovereenkomstig worden opgevuld. Daarom zijn zakjes van bubbelplastic daarvoor de juiste keuze. Het is belangrijk dat de folie antistatisch is en het onderdeel stevig omsluit. Het zakje van bubbelplastic mag niet te groot zijn en weinig bewegingsruimte bieden. Dit voorkomt dat het onderdeel wegglijdt en mogelijk wordt beschadigd. Bovendien is het stofdicht verpakt in een model met een zelfklevende sluiting.  Als u daarentegen bepaalde kleine onderdelen voor assemblage in het magazijn in de juiste hoeveelheid en samenstelling wilt opslaan in magazijnbakken, zijn zakjes met sluitstrip een praktisch verpakkingsmateriaal. Dankzij de sluiting kunnen de kleine onderdelen er niet uitvallen. Een ander voordeel: deze foliezakjes kunnen verschillende keren worden hergebruikt en zijn gemakkelijk te openen en opnieuw te sluiten.  Wat zegt de foliedikte over het foliezakje?  De dikte van de folie die u kiest, hangt af van het gewicht en de aard van de inhoud. De foliedikte geeft in micrometers aan hoe zwaar de inhoud kan zijn zonder dat het materiaal scheurt. Als u scherpe voorwerpen, zoals schroeven, in een foliezakje wilt vervoeren, moet u een model kiezen met een dikte van 100 µm of meer. Deze modellen zijn ook sterk genoeg voor een container met een gewicht tot tien kilogram. Voor een lichtere, stompe inhoud volstaan daarentegen foliezakjes met een dikte van 25 µm of meer.  Wij hebben zes tips voor u op een rijtje gezet in onze gids voor een goede verpakking. U vindt er ook informatie over weegschalen en andere onmisbare producten in de verzendlogistiek.
  Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:  Nestbare stapelbakken | Randbeschermingen | Nietmachines | Krimpfolies | Omsnoeringsapparaten | EUROKRAFTpro-omsnoeringssets | TRESTON-paktafels