Strokengordijnen

Ontdek onze strokengordijnen. Wij hebben deze in alle formaten en sterktes. Matte strokengordijnen, strokengordijnen voor etenswaren, enz. Gebruik onze strokengordijnen als afscheiding tussen 2 of meerdere ruimtes.


Uitschuifbare strokengordijnen of strokengordijnen voor een vriescel. Zorg ervoor dat u de juiste strookgordijnen koopt voor uw bedrijf.

Strokengordijnen: flexibele afscherming voor de juiste werkomgevingStof, vuil, geluid, temperatuurverschillen: Er zijn veel factoren waardoor u binnen het bedrijf een duidelijk afgebakend gebied wilt creëren. Hoe mooi dat er strokengordijnen zijn, die dit probleem op een bijzonder flexibele manier oplossen en ook de kosten en logistiek verlagen.Waarvoor heeft u strokengordijnen nodig?In veel gevallen vormen strokengordijnen het betere alternatief voor deuren en poorten. De overlappende kunststof lamellen vormen een ondoordringbaar oppervlak dat geluid, kou, warmte en vuil tegenhoudt. Als u echter met de stapelaar van A naar B moet gaan, kunt u gemakkelijk door de PVC gordijnen heen rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het openen en sluiten.Strokengordijnen zijn dus een factor om de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd de kosten te verlagen. Dit komt omdat tocht en dergelijke ook betrouwbaar worden tegengehouden, waardoor de energiekosten tot een minimum worden beperkt.Omdat strokengordijnen eenvoudig te bevestigen zijn en net zo gemakkelijk opnieuw te monteren, kunt u ze ook gebruiken om (tijdelijke) werkplekken af te bakenen waarvoor anders scheidingswandsystemen en systeemkantoren of speciale ruimtesystemen nodig zouden zijn.De keuze: Strookgordijn om te schuiven of vast geïnstalleerd?Standaard leveren wij vast geïnstalleerde strokengordijnen waarbij de lamellen altijd op hun plaats blijven. Dit betekent dat de barrière een bijzonder hoge mate aan bescherming en isolatie biedt, zelfs als u er met een groot, omvangrijk apparaat doorheen rijdt.Op aanvraag kunnen wij u voorzien van strokengordijnen voor schuifgordijnen met een raillengte op maat. Deze flexibele begrenzingen zijn perfect voor gebieden die u niet alleen met de gebruikelijke transportmiddelen voor magazijnlogistiek passeert, maar ook met grote vrachtwagens en dergelijke. Bovendien zijn deze varianten optimaal geschikt voor een flexibele begrenzing van ruimten.Voor welke gebieden moet een strokengordijn antistatisch zijn?Antistatische ontladingen vormen een risico, vooral in cleanrooms, bij precisiemachines of -producten. Daarom zijn antistatische strokengordijnen overal daar het betere alternatief, waar u met deze zaken omgaat.Wij adviseren u graag persoonlijk welke strokengordijnen geschikt zijn voor koelruimtes, autowasstraten of andere speciale werkplekken. Neem gewoon contact met ons op.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Kluizen | Geluiddempende wanden | Werkplekmatten | IBC-containers | Hekelementen | Plafondventilatoren | EUROKRAFT scheidingswandsystemen | QUIPO strokengordijnen