+32 800 12 899 

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
 

Strokengordijnen: de transparante bescherming
Strokengordijnen bestaan uit transparante kunststof stroken met afgeronde randen waardoor een probleemloze doorgang mogelijk is. Elke pvc-strook wordt op een speciale rail bevestigd. Daarom kunnen de stroken ook probleemloos afzonderlijk worden vervangen. In onze webshop zijn reservestroken als gunstige 50-m-rol verkrijgbaar; defecte kunststof stroken kunnen zo heel eenvoudig worden vervangen. Afhankelijk van de overlappingsgraad van de afzonderlijke stroken bieden de stroken u bescherming tegen vuil, kou, stofdeeltjes en geluid. Kies online in onze veelzijdige shop uw individuele strookgordijn als zwenkbaar, stijf, of zijdelings verschuifbaar model uit. De strookgordijnen kunnen voor of onder de bovendorpel worden aangebracht en zijn in hoogtes tussen 2000 en 5000 millimeter beschikbaar. Geleverd wordt de compleet vereiste raillengte en een zijdelingse eindaanslag met praktische klemveer. Neem bij uw bestelling steeds de zijdelings vereiste plaats in acht.

Strokengordijnen voor productieruimtes en koelruimtes
Strokengordijnen zijn de optimale afscheidingsvorm voor productieruimtes, afzonderlijke bereiken in productiehallen en koelruimtes en verwarmde bereiken. Ze bestaan uit kunststof stroken die naar keuze transparant of gekleurd zijn. Lamellenvormig kunnen de kunststof stroken als pvc-gordijn voor ingangen en ruimte-openingen worden aangebracht. Gelijktijdig kunnen met de strokengordijnen een compleet ruimtesysteem worden gerealiseerd door ze in het bovenste en onderste bereik te bevestigen waardoor ze een stijve afscheiding van hallen kunnen vormen. De toepassingsgebieden van de gordijnen van pvc-stroken zijn extreem veelzijdig. Net als bij een gordijn kan er probleemloos doorheen worden bewogen, ook met voertuigen zoals stapelaars. Direct na het passeren sluiten de lamellen vanzelf weer en beschermen het binnenbereik tegen kou of stof. Populair zijn de strokengordijnen daarom ook in bereiken waarin met gevoelige materialen wordt gewerkt. Ze scheiden bijvoorbeeld lakkerijen van de omgeving af, en beschermen medewerkers tegen eventuele schadelijke stoffen die uit het afgescheiden bereik kunnen uittreden. Zo kunt u met strookgordijnen een praktische oplossing benutten en heeft u tevens een alternatief voor de opbouw van hele systeemkantoren.

Strokengordijnen

Strokengordijnen zijn ideaal als machinebescherming of halscheiding. Ook als voordelige afdekking van grote poorten kunt u kunststof strokengordijnen gebruiken. Ze sluiten goed af en openen slechts in de breedte van het te passeren voertuig of de lading. Uiterst praktisch!
Er zijn 5 artikelen gevonden
| | |
QUIPO - Strokengordijn, prijs/m²
breedte x dikte = 300 x 2 mm
Excl. BTW
vanaf 42,70
QUIPO - Strokengordijn, prijs/m²
breedte x dikte = 200 x 2 mm
Excl. BTW
vanaf 45,-
QUIPO - Strokengordijn, prijs/m²
breedte x dikte = 300 x 3 mm
Excl. BTW
vanaf 51,10
QUIPO - Strokengordijn, prijs/m²
breedte x dikte = 400 x 4 mm
Excl. BTW
vanaf 60,70
Excl. BTW
vanaf 230,50
Er zijn 5 artikelen gevonden
Producten vergelijken