Plateauwagens

Plateauwagen om uw pakketten, kantoorbestellingen of zelfs zwaardere goederen te verplaatsen. Onze plateauwagens zijn de beste oplossing. Vindt bij ons de beste platformwagens, plateauwagens en duwkarren. Deze plateauwagens met kantelbare duwbeugel vergemakkelijkt u het transporteren van deze kleinere dingen.

In de categorie Plateauwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, HelgeNyberg, MATADOR, PRESTAR.

Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 136

Transportwagens – wendbaar en veelzijdigWilt u dat uw nieuwe model slank en wendbaar is? Of heeft u liever een krachtpatser? Bij ons zijn beide soorten transportwagens verkrijgbaar, afhankelijk van het feit of u dossiers of tanks en vaten wilt vervoeren. We zullen u hier vertellen welke andere verschillen er zijn.Waar u gebruik kunt maken van platformwagensAls eenvoudige combinatie van platform, wielen en duwstang kunnen transportwagens op vele manieren worden gebruikt, in het magazijn, in productiegebouwen of in de administratie. Ze zijn ook populair vanwege hun wendbaarheid. Dankzij de kogelgelagerde zwenkwielen zijn de platformwagens van kaiserkraft gemakkelijk te manoeuvreren door smalle gangpaden en ter plaatse te draaien.Licht of zwaar, inklapbaar, met wanden – tips voor selectieBent u op zoek naar een transportwagen voor papiertransport op kantoor? Dan raden wij kleine en lichte modellen van aluminium aan. Het inklappen van duwstaven en wielen minimaliseert de ruimte die nodig is voor de opslag. Gewoon inklappen en achter de deur plaatsen, klaar.Uw nieuwe wagen wordt gebruikt in het magazijn en transporteert zware stapelbakken of onderdelen? Onze zwaarlastplatformwagens vervoeren meer dan één ton gewicht. Ideaal voor het orderverzamelen zijn winkelwagens met twee niveaus, één aan de bovenzijde voor lichte artikelen en één aan de onderzijde voor de iets zwaardere artikelen. Natuurlijk kunt u ze ook gebruiken om te winkelen, maar dan kunt u beter de wagens ter plaatse gebruiken.Om ervoor te zorgen dat lichte objecten niet van de wagen vallen, kunnen wij u ook voorzien van wagens met twee, drie of zelfs vier wanden, afhankelijk van uw wensen. Op deze manier blijven de te vervoeren goederen op de wagen liggen en worden ze beschermd. Wilt u liever niet trekken? Een platformwagen met elektrische module kan eenvoudig met een afstandsbediening worden bediend, geheel zonder inspanning.Massief rubber of lucht? Verschillen tussen de wielenZo'n transportwagen staat de hele dag op z'n pootjes, sorry, wielen. De juiste rollen of wielen spelen een doorslaggevende rol. Echte allrounders, die ook bij moeilijke terreinomstandigheden voor een vloeiende beweging zorgen, zijn massieve rubberen banden. Luchtbanden gaan daarentegen aan kop als het gaat om demping. Dit biedt extra bescherming voor kwetsbare goederen. Ook verkrijgbaar: wielen van bijzonder resistent polyurethaan en polyamide.Een handig extraatje is een dubbele rem. Dit beveiligt de wagen aan alle kanten tegen wegrollen.Heeft u speciale wensen?Het is het beste als u deze met ons deelt. Wij van kaiserkraft zijn gespecialiseerd in individuele oplossingen voor maximale efficiëntie. Dit geldt niet alleen voor transportmiddelen en wagens, maar ook voor vele andere producten voor uw bedrijfsuitrusting.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Briefweegschalen | Natplakband | Palletwagens | Jerrycans | Wielen voor transportapparaten | Transportkoffers | magnetoplan onderwagens