Werkbanken

Met werkbanken kunt u uw werkplaats intelligent inrichten en opruimen. Bovendien bieden werkbanken een robuuste ondergrond voor uiteenlopende werkzaamheden. Daarmee vormt de werkbank een essentieel meubelstuk, dat niet in uw werkplaats mag ontbreken.

In de categorie Werkbanken bieden wij u producten van de volgende merken aan: ANKE, EUROKRAFTpro, LISTA, RAU, EUROKRAFTbasic, Treston.

Merk
Producttype
Diepte [mm]
460
460
2700
2700
-
Relevant
Aantal artikelen: 363

Werkbanken – robuust, praktisch, veelzijdig



Het bureau van de een is de werkbank van de ander: het middelpunt van iemands dagelijks werk en dus een object waarop men geen compromissen sluit. En dat hoeft ook niet. Bij KAISER+KRAFT vindt u immers werkbanken voor verschillende behoeften; van klein tot groot en van minimalistisch tot volledig uitgerust.



Wat alle goede werkbanken gemeen hebben...



...is het basisframe. Deze bestaat uit een robuust tafelblad en vier poten. Er zijn klussen waarvoor deze basisuitvoering perfect voldoet, bijvoorbeeld als u de werkbank als inpaktafel gebruikt of voor klussen waarvoor weinig toebehoren nodig zijn. Klaptafels zijn niet zo zwaar, maar u kunt ze in de hoek zetten na het werk.



Wat nog mogelijk is



Het sleutelwoord is ’opslagruimte’. Voor werkzaamheden aan werkbanken zijn immers vaak gereedschappen, kleine voorwerpen en reserveonderdelen nodig. Om ervoor te zorgen dat uw werknemers alles bij de hand hebben, worden veel werkbanken geleverd met planken, laden en kasten. Deze variëren van een enkele lade tot 12 laden of, bij groepswerkbanken, tot 30 laden. Een ander sleutelwoord is de laatste jaren steeds belangrijker geworden: ergonomie. Om die reden, en omdat een gezonde rug centraal staat in het beroepsleven, bieden wij niet alleen verstelbare bureaus, maar ook verstelbare werkbanken aan. Dit is vooral belangrijk wanneer meerdere mensen van verschillende grootte aan één werkbank werken. Wilt u dat uw werknemers mobiel zijn op het werk? Een goede reden om een werkbank met wieltjes te kopen.



Verdere tips voor de selectie



Het materiaal is ook belangrijk, vooral het tafelblad. Massief beukenhout is populair. Geen wonder, dergelijke bladen zijn immers robuust, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Als de werkbank vaak in contact komt met vloeistoffen, adviseren wij een universele of plaatstalen bekleding. Voor hygiënische ruimten, zoals koelruimten, hebben wij tafels die volledig van roestvaststaal zijn gemaakt. U bent ook flexibel als het op de maat aankomt. Of het nu voor één, twee of zes personen is, wij hebben de juiste maat.



Toebehoren voor werkbanken



Vooral als u houdt van een opgeruimde werkplek, moet u zeker eens kijken naar onze toebehoren voor laden. Praktische verdelers en magazijnen voor kleine onderdelen zorgen voor overzicht. Hetzelfde geldt voor perforatieplaatsystemen en magazijnbakken. De juiste werkplekverlichting is daarentegen van onschatbare waarde, vooral voor lastige klussen. Heeft u extra opslagruimte nodig? Ontdek onze grote selectie van kasten. Nog vragen? Wij zullen ze graag persoonlijk beantwoorden.



Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:



Pakketweegschalen | Plafondventilatoren | Bokladders | Vloerroosters | Gereedschapsboxen | Steekwagens | VIGOR gereedschappen