+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Aantal treden
Materiaal
Tredenbreedte
Tredenmateriaal
 

Industriële trappen

Industrietrappen zijn echte allrounders. Ze zijn comfortabel te beklimmen en zorgen tegelijkertijd voor een veilige toegang tot deuren, platte daken, machines enz. Waar met gereedschap gewerkt wordt, bieden industrietrappen voldoende ruimte om te staan. Tussenmaten en speciale constructies zijn op aanvraag verkrijgbaar – neem daarvoor contact met ons op!
Er zijn 7 artikelen gevonden
| | |
Excl. BTW
vanaf 1.895,-
Excl. BTW
vanaf 2.950,-
Industriële trap
treden van geperforeerd plaatstaal, tredebreedte 600 mm
Excl. BTW
vanaf 689,-
Overstapbrug
totale belasting 300 kg
Excl. BTW
vanaf 1.775,-
Industriële trap
treden van geperforeerd plaatstaal, tredebreedte 800 mm
Excl. BTW
vanaf 749,-
Industriële trap
aluminium treden, tredebreedte 600 mm
Excl. BTW
vanaf 649,-
Industriële trap
aluminium treden, tredebreedte 800 mm
Excl. BTW
vanaf 699,-
Er zijn 7 artikelen gevonden

Industrietrappen – veiligheid per trede.Industrietrappen zijn in veel bedrijven belangrijke hulpmiddelen voor een soepel verloop van het werkproces. Reiniging, onderhoud en reparaties aan gebouwen of machines kunnen alleen worden uitgevoerd met behulp van een veilige toegang. Met behulp van overstapbruggen voor trappen kunnen bovendien kortere routes worden gerealiseerd, omdat medewerkers gewoon over de installatie lopen in plaats van eromheen.Voor trapladders en industriële trappen, waarbij de toegang via een brug naar het tweede platform of een machine mogelijk is, geldt de norm DIN EN ISO 14122. Industriële trappen zijn volgens DIN 18065 niet geschikt voor woningdoeleinden.Wat maakt industriële ladders veilig?De voor industrietrappen relevante, technische regels zorgen ervoor, dat uw werknemers tijdens het werk op elke trede veilig zijn. Conform de regels die voortvloeien uit DIN EN ISO 14122 moet u bij het kiezen van uw volgende trap of brug het volgende in aanmerking nemen:  • Industriële ladders worden vaak vervaardigd met een hellingshoek van 45 graden. Bij trapladders die bedoeld zijn voor toegang tot machines is echter een grotere hellingshoek dan 45 tot 75 graden toegestaan. Toch raden wij u aan een hoek van 60 graden niet te overschrijden.

  • Bij industriële ladders met een stijghoogte van meer dan 500 mm en een zijdelingse afstand naast de trapboom die meer dan 120 mm breed is, moet ten minste één leuning aan deze kant aanwezig zijn. Bij een loopbreedte van meer dan 1200 mm moet aan beide zijden een leuning zijn. In principe zijn twee leuningen veiliger. Extra leuningen kunt u vinden bij de producten onder ’Toebehoren/Reserveonderdelen’.

  • Trappen moeten zodanig geconstrueerd zijn, dat vloeistof weg kan stromen, dat gebeurt afhankelijk van de toepassing via ribbels, profilering of perforatieprofielen.

  • Het oppervlak van de treden moet antislip zijn.


Welke industrietrappen hebben wij voor u?Industrietrappen en alle andere ladders en steigers uit onze webshop zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en veiligheidscontroles. Onze producten voldoen aan alle geldende normen.U vindt bij ons overstapbruggen en industrietrappen gemaakt van staal en aluminium voor binnen en buiten. Klik gewoon op het product van uw keuze en filter op de vereiste hoogte, het aantal treden, de uitschuifbare hoogte of het gewicht. Geschikte combinaties worden dan automatisch in een kleur gemarkeerd. Als u tussenmaten of speciale uitvoeringen nodig heeft, belt ons dan op. Onze verkoopmedewerker zal voor u het juiste model te vinden.

Producten vergelijken