Industriële trappen

Op zoek naar goede stevige industriële ladders die uw werk meer dan ooit eenvoudiger kunnen maken? U vindt bij ons de beste industrietrappen, overstapbruggen en trapladders. U kan ze gebruiken voor alle hoogtes en dieptes. Koop best een zeer stabiele ladder waarbij u geen bijkomende hulpstukken nodig heeft. Ontdek ook onze ladders met bijhorende voetsteunen.

In de categorie Industriële trappen bieden wij u producten van de volgende merken aan: MUNK.

Industrietrappen – veiligheid per trede.Ontdek bij ons alle soorten industrie trappen in alle mogelijke hoogtes en laagtes. Wij hebben schuifladders met 8 treden, of wilt u eerder een industriële trap met 3 treden, kiest u toch een ladder met 6 treden. Neem dan zeker eens een kijkje op onze website. Bekijk zeker ook onze telescopische ladders waarbij men zonder problemen naar een hoogte kan stappen. wij verkopen ook overstapbruggen die van een uitstekende kwaliteit zijn. Industriële werkbordes en industriële werktrappen zijn onmisbaar in een bedrijf.Als u een andere oplossing wilt, kunt u ons zeker een mailtje sturen om naar specificaties te vragen. Ons salesteam staat altijd voor u klaar om samen met u naar een oplossing te zoeken. Als hetnu gaat om industriële trappen met voetsteun of eerder een schuifladder met 8 tredes, niets is onoverkomelijk voor ons.Wat maakt industriële ladders veilig?De voor industrietrappen relevante, technische regels zorgen ervoor, dat uw werknemers tijdens het werk op elke trede veilig zijn. Conform de regels die voortvloeien uit DIN EN ISO 14122 moet u bij het kiezen van uw volgende trap of brug het volgende in aanmerking nemen:  • Industriële ladders worden vaak vervaardigd met een hellingshoek van 45 graden. Bij trapladders die bedoeld zijn voor toegang tot machines is echter een grotere hellingshoek dan 45 tot 75 graden toegestaan. Toch raden wij u aan een hoek van 60 graden niet te overschrijden.

  • Bij industriële ladders met een stijghoogte van meer dan 500 mm en een zijdelingse afstand naast de trapboom die meer dan 120 mm breed is, moet ten minste één leuning aan deze kant aanwezig zijn. Bij een loopbreedte van meer dan 1200 mm moet aan beide zijden een leuning zijn. In principe zijn twee leuningen veiliger. Extra leuningen kunt u vinden bij de producten onder ’Toebehoren/Reserveonderdelen’.

  • Trappen moeten zodanig geconstrueerd zijn, dat vloeistof weg kan stromen, dat gebeurt afhankelijk van de toepassing via ribbels, profilering of perforatieprofielen.

  • Het oppervlak van de treden moet antislip zijn.


Welke industrietrappen hebben wij voor u?Industrietrappen en alle andere ladders en steigers uit onze webshop zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en veiligheidscontroles. Onze producten voldoen aan alle geldende normen.U vindt bij ons overstapbruggen en industrietrappen gemaakt van staal en aluminium voor binnen en buiten. Klik gewoon op het product van uw keuze en filter op de vereiste hoogte, het aantal treden, de uitschuifbare hoogte of het gewicht. Geschikte combinaties worden dan automatisch in een kleur gemarkeerd. Als u tussenmaten of speciale uitvoeringen nodig heeft, belt ons dan op. Onze verkoopmedewerker zal voor u het juiste model te vinden.Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Telescoopladers | Trapladders | Tredenladders | Sportenladders | Aluminium ladders | Bokladders | Altrex trappen | EUROKRAFTpro bokladders