Digitale flip page catalogi

Wilt u op een milieubewuste manier door onze catalogus bladeren of gewoon snel iets opzoeken? Dan zijn onze digitale catalogi en online brochures nu 24/7 voor u beschikbaar. Of u nu geïnteresseerd bent in de hoofdcatalogus van KAISER+KRAFT of in onze eigen productie. Hier kunt u met één klik alle informatie krijgen die u nodig hebt. Veel plezier met zoeken, vinden en lezen.

KAISER+KRAFT Best of Kantoor en Bedrijf

Het beste op het gebied van kantoor- en bedrijfsuitrusting

Bij ons redden alleen de besten het. Nieuwigheden in ons assortiment!
Blijven doorgaan met wat men heeft? En dan maar kijken wat er gebeurt? Nee, dat is niet onze stijl. Wij zijn liever nieuwsgierig. Er gebeurt immers altijd wel iets in de wereld van kantoor- en bedrijfsuitrusting. En wij denken graag mee over hoe we iets goeds misschien nog beter kunnen maken.
Het resultaat van deze nieuwsgierigheid ziet u op de volgende bladzijden: niet zo lang geleden hebben we ons assortiment weer met een paar producten uitgebreid. Neem maar eens een kijkje. Want wat u ook nodig hebt ... wij regelen het voor u.*

* Prijzen kunnen in de loop van het jaar veranderen.

Blader door catalogi ler

Huismerk brochure.

Producten die tegen een stootje kunnen: EUROKRAFT
Voorblad brochure huismerken

Niets mag je tegenhouden.

Daarom heb je producten nodig die tegen een stootje kunnen. Al meer dan 75 jaar doen wij er alles aan om bedrijven uit te rusten. De know-how, het gevoel voor kwaliteit en de passie voor kantoor- en bedrijfsuitrusting - dit alles vloeit voort in ons eigen merk EUROKRAFT. Het resultaat zijn producten die de tand des tijds doorstaan.

De E-module NEO van EUROKRAFTpro

De nieuwe eenvoud van transport

De e-module NEO is een elektrische aandrijving die drie dingen met elkaar combineert: ergonomie, arbeidsveiligheid en flexibiliteit. De module wordt ingezet op plaatsen waar handbediende transportmiddelen worden gebruikt. Met de e-module NEO kunnen lasten van maximaal 500 kg met duidelijk minder krachtinspanning worden bewogen. Dat ontlast uw medewerkers en maakt de werkzaamheden als geheel veiliger.

Blader door catalogi ler

De EUROKRAFTpro e-materiaalstandaard

Heffen en dalen met één druk op de knop
Blader door catalogi wt$

Stelt u zich eens voor dat u een persoonlijke assistent zou hebben die samen met u alle pieken en dalen door staat. Die lasten voor u draagt en met één druk op de knop werkt. En die na 10 jaar nog net zo betrouwbaar is als op dag één.

Brochure in-house productie.

Equipped for manufacturing

Of het nu gaat om maatwerk of massaproductie, onze KAISER+KRAFT in-house productiefaciliteiten creëren producten die perfect aan uw wensen voldoen - wat betreft kleur, vorm en absolute topkwaliteit Made in Germany.

Voorblad brochure productie in eigen beheer

Inkoop gemakkelijk gemaakt

E-procurement met KAISER+KRAFT
Cover eProcurement

Er zijn gebieden waar het besparingspotentieel niet zo heel erg duidelijk is. En dan is er nog de inkoop van C-goederen. Kleine artikelen ongecoördineerd bestellen leidt namelijk tot hoge proceskosten. Daarom is het des te belangrijker om juist op dit gebied de controle te krijgen en transparantie te creëren.

KAISER+KRAFT

uw partner voor de toekomst

Wij zijn KAISER+KRAFT. Wij staan voor passie en competentie. Wij zorgen er elke dag voor dat u zo goed mogelijk bent uitgerust voor uw werk. Daarbij verliezen we onze verantwoordelijkheid voor mens en milieu nooit uit het oog, want duurzaamheid en ondernemen horen bij elkaar. Daarom zetten we ons in om onze impact op het milieu en het klimaat te verminderen en om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen.

KAISER+KRAFT

De EUROKRAFTpro elektrische sleepwagen

TAKKTOR T1000 en T2000: arbeidsveiligheid en ergonomie op het hoogste niveau
Takktor

Wilt u het transport in uw bedrijf veiliger en efficiënter maken? De TAKKTOR ondersteunt u bij het veilig vervoeren van zware lasten van A naar B. Dit betekent: minder vermoeidheid en meer veiligheid in het dagelijkse werk. Hij is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de T1000 en de T2000.