Whiteboardtoebehoren

Bent u klaar om te brainstormen? Nee, want u heeft nog geen geschikt whiteboardtoebehoren.Magneetbanden, magneten, bordvegers, stiften, wandlat, magneetlijsten, alles kunt u onder deze categorie vinden. Zorg ervoor dat uw whiteboarden volledig uitgerust zijn met al onze whiteboardaccessoires.

In de categorie Whiteboardtoebehoren bieden wij u producten van de volgende merken aan: magnetoplan, MAUL, EUROKRAFTbasic, Chameleon, DURABLE, Axelent.

Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 153

Whiteboardtoebehoren – alles bij de handHartelijk dank – u heeft gekozen voor een geschikte whiteboard. Misschien is alles nog niet helemaal compleet. U kunt bijvoorbeeld niet op elk bord met standaard stiften schrijven. Hier in de shop vindt u alles, wat u nodig heeft!Heeft u de juiste whiteboardtoebehoren nodig?Dat zijn whiteboardmarkers in de kleuren rood, blauw, zwart en groen en met verschillende lijndiktes. Dat zijn uitwisbare stiften of wispapier, evenals magneten en magnetische banden, magnetische etiketten en magnetisch papier. Hiertoe behoren ook bordwisser, reinigingsspray en schoonmaakspons. Veel van wat u nodig heeft om te tekenen, te schrijven, te bevestigen en schoon te maken, is hier te vinden. Speciaal aanbevolen zijn onze whiteboardsets met veel dingen die u om te beginnen nodig heeft.Tip: let op welke toplaag op uw whiteboard zit, glas, kunststof of emaille, de verschillende reinigingsmiddelen zijn namelijk ontworpen voor verschillende oppervlakken.Whiteboardtoebehorenset: magneten en alle varianten:  • Gebruik magneetwanden om uw werknemers te informeren. Het bijzondere hieraan is dat u ook verschillende magneetwanden naast elkaar kunt hangen.

  • Magneetband kan aan wanden of oppervlakken worden bevestigd omdat de achterzijden zelfklevend zijn. Belangrijk bij het bevestigen is dat de oppervlakken vrij zijn van vet en stof.

  • Magnetische platen onderscheiden zich omdat zij het voordeel hebben, dat u de platen in de gewenste grootte of vorm kunt snijden.

  • Gebruik uw whiteboard gewoon ook als een flip-over – alles wat u nodig heeft is een flip-overklem die u aan het whiteboard bevestigt en u heeft een combi-oplossing!


Presenteren: laat zien waar u trots op bent!Heeft u een innovatief product? Laat het zien! In onze categorie Presenteren vindt u hoogwaardige expositiemogelijkheden, zoals Glazen kasten of brochurehouders . Hierin wordt uw product beschermd tegen stof en aanraking, maar is nog steeds zichtbaar voor iedereen. Wat denkt u van een plaats direct bij de ingang? Bezoekers, klanten en medewerkers zien meteen waar u trots op bent.Zet u zelf bij het presenteren niet op het tweede plan, u heeft tenslotte iets te zeggen! Onze producten helpen om uw presentatie te laten schitteren. Op Flipovers en Witeboards kunt u bijvoorbeeld complexe inhoud op een duidelijke en begrijpelijke manier uitleggen, met een lessenaar heeft u een plaats om spullen neer te leggen en aan de andere kant benadrukt de lessenaar het belang van het presenteren. Onze presentatiekoffers helpen u bij het presenteren, omdat ze al zijn uitgerust met alle essentiële toebehoren die u nodig heeft voor een geslaagde presentatie. Dus niets staat uw optreden meer in de weg. Ontdek nu onze producten!Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Badgehouders | Infostandaards | LED-display | Infoborden | Papiersnijmachine | Wandprospectushouders | magnetoplan folderhouders | QUIPO prikborden