Bezems, vegers

Kruimels op de vloer? Glas gevallen? Of is de ingang vervuild door droge bladeren? Met bezems en vegers bent u de vuiligheid te slim af. Kies nu uw nieuwe bezem!

In de categorie Bezems, vegers bieden wij u producten van de volgende merken aan: FLORA, Vikan, eurokraft pro, eurokraft basic, Rubbermaid, Unger, Vermop.

Mijn filters
Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 31

Bezems en vegers: sneller wordt het niet schoonVoor sommige vervuilingen of beheersbare oppervlakken hoeft u niet direct naar zware reinigingsapparatuur te grijpen. Met de goede oude combinatie van bezem en veger bereikt u in de meeste gevallen sneller, flexibeler en zonder veel moeite uw doel. We hebben een breed scala aan producten voor elke afdeling en elk gebruik, zelfs voor gevoelige gebieden.Hoe herkent u goede borstels en bezems?De bevestiging en het ontwerp van de borstelharen is het belangrijkste kenmerk van elke goede bezem; ongeacht of de borstels tot de klassieke handborstel behoren of op een veegmachine hun ronde doen. Natuurlijke materialen zoals rijststro worden net zo vaak als bezems op de goed geoutilleerde reinigingswagen aangetroffen als weerbestendige kunststoffen.Het enige dat belangrijk is, is dat u niet alleen de haarkwaliteit voor buiten- of binnengebruik selecteert, maar deze ook aanpast aan de vloer.Wat is het belang van bezems en vegers voor de voedingsmiddelenindustrie?Een van de belangrijkste regels voor de voedingsmiddelenindustrie is: Ook producten voor reiniging en sanitiar moeten in ieder geval verhinderen dat producten, grondstoffen en machines worden verontreinigd.Daarom komen alleen modellen van glad polypropyleen als bezems en vegers in beeld. Het heeft geen materiële slijtage en is voedselveilig volgens EG 1935/2004.Met heldere kleuren zorgt u er ook voor dat een veegset voor productiegebied A niet verward wordt met een handborstel voor productiegebied B.Zijn er vuistregels voor het opbergen van bezems en vegers?Een standaard straatbezem kan zonder problemen samen met rubberen handschoenen en milde industriële reinigers in de reinigingskast worden opgeborgen. Om de borstelharen lang in vorm te houden, kunt u het beste de bezem ophangen of ondersteboven in de hoek plaatsen.Bezems en vegers voor de voedingsmiddelenindustrie moeten altijd gescheiden van dweilmoppen en stofzuigers worden opgeslagen. Hygiënische roestvrijstalen kasten zijn ideaal voor dit doel.Hoe moeten bezems worden gereinigd?Ook hier maakt u het verschil tussen all-purpose modellen en producten voor gevoelige bedrijfsgebieden. All-weather bezems kunnen gemakkelijk worden afgespoeld of gereinigd met een hogedrukreiniger met weinig waterdruk. Voor andere versies kunt u het beste de geldende technische voorschriften controleren en rekening houden met de eisen op het gebied van hygiëne en desinfectie.Heeft u nog vragen over het assortiment? Voel u vrij om contact met ons op te nemen!