Kantoorwagens

Maak uw werk makkelijker met onze etagewagens! Ze zijn mobiel én zorgen voor meer orde in uw kantoor of magazijn. In ons assortiment vindt u kantoorwagens in alle soorten en maten: van verchroomde dossierwagens tot ruimtebesparende hangmappenwagens. Ontdek het nu.

In de categorie Kantoorwagens bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro, HelgeNyberg, Kongamek, DURABLE.

Merk
Producttype
Hoogte [mm]
700
700
1665
1665
-
Relevant
Aantal artikelen: 54

Zó maakt een kantoorwagen uw werk makkelijkerOf het nu gaat om hangmappen, bureau-accessoires of ordners: met een stevige kantoorwagen vervoert u alles moeiteloos van de ene naar de andere plek. Zo blijft uw rug gespaard én gaat het werk sneller. Nog een voordeel? Kantoor trolleys zorgen voor extra opslagruimte. Alles wat niet meer in uw overvolle kast past, legt u dus gewoon in de kantoor trolley. Dat kan los, maar ook in magazijnbakken. Het is maar net wat u prettig vindt.Kantoor trolleys in verschillende uitvoeringenBij kaiserkraft vindt u kantoortrolleys in alle soorten en maten. Welke voor u geschikt zijn, hangt af van waarvoor u ze wilt gebruiken. Wilt u hangmappen opbergen? Dan kiest u voor een - het zit 'm in de naam - hangmappenwagen. En als u belangrijke dossiers overzichtelijk wilt bewaren, is een stevige dossierwagen een goede keuze.Met een kantoorwagen creëert u mobiele opbergruimte. Dat is bijvoorbeeld handig voor zwaar gereedschap of post. Let wel op, want in zo’n geval is het belangrijk dat u kiest voor een model met een hoog draagvermogen. Gelukkig vindt u bij kaiserkraft kantoortrolleys die tot wel 150 kg kunnen houden.Kantoorwagens online kopen bij kaiserkraftBij kaiserkraft vindt u ongetwijfeld een kantoorwagen die bij uw wensen aansluit. Met onze sterke constructies, ons uitgebreid aanbod aan RAL-kleuren en onze verscheidenheid aan materialen kiest u zo een geschikt model uit. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen of mailen. We helpen u graag!Deze producten zijn misschien ook interessant voor u:Jerrycans | Kleefetiketten | Hijsvoorzieningen | Transportkoffers | Handhefwagens | Vouwdozen