Hangsloten

U zou graag willen afsluiten, maar er is geen slot? Dan kunt u het beste een hangslot gebruiken. Bij KAISER+KRAFT vindt u ook het juiste slot voor hoge veiligheidseisen.

In de categorie Hangsloten bieden wij u producten van de volgende merken aan: ABUS.

Merk
Producttype
Sluiting
Relevant
Aantal artikelen: 73

Hangsloten: veilig achter slot en grendelFietsenkelders, gereedschapskisten, kledingkasten en kasten – hangsloten sluiten overal af waar geen conventioneel slot bestaat. De kleine sloten lijken bedrieglijk veel op elkaar, maar het verschil zit in het detail.Wat zijn de verschillen tussen de hangsloten?De belangrijkste verschillen tussen de hangsloten zijn als volgt:  • Ontwerp: Combinatiesloten zijn een alternatief voor het klassieke hangslot met sleutel. Discussloten hebben een ronde vorm.

  • Gelijk- of verschillend sluitend: Bij gelijksluitende hangsloten past één sleutel op meerdere sloten.

  • Materiaal: De meeste hangsloten zijn gemaakt van messing, aluminium of staal. Er zijn echter ook goedkope modellen van kunststof.

  • Beugeldikte: Afgezien van het materiaal geldt vooral voor de beugel: hoe dikker, hoe moeilijker te kraken.


Hoe vindt u het juiste slot?De cruciale vraag bij het zoeken naar het juiste hangslot is: Wat wilt u ermee beveiligen? Als er iets waardevols achter het slot zit en/of het risico op diefstal groot is, moet u op de volgende punten letten:  • Sloten met dikke stalen beugels bieden de meeste weerstand tegen dieven. Aluminium en kunststof zijn geschikt voor minder waardevolle voorwerpen, messing is een goede middenweg.

  • Discussloten hebben het voordeel dat criminelen moeilijk bij de beugel kunnen.

  • Over beugels gesproken: zorg ervoor dat ze zo dik mogelijk zijn.

  • Sloten met dezelfde sleutel kunnen praktisch zijn in het dagelijks gebruik. Elke persoon kan dan echter meerdere sloten openen met één sleutel. Als u een sleutel verliest, zult u alle sloten of op zijn minst alle slotcilinders moeten vervangen.


Hoe maakt u een hangslot aan de deur vast? De beste manier is met een van onze vergrendelingen. Voor meer informatie en tips kunt u contact opnemen met onze klantenservice.