+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Merkkeuze

Resultaten verfijnen
(meerdere filters mogelijk)

Prijs Excl. BTW

Prijs Excl. BTW beperken

-
Merk
Breedte
Diameter
Hoogte
Materiaal
Max. waarnemingsafstand
Min. waarnemingsafstand
Temperatuurbestendigheid
Toepassingsgebied
Vorm
 

Verkeersspiegels, veiligheidsspiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Nu is het geen kwestie welke de mooiste, maar welke de juiste is. Want op de juiste plek aangebracht, zorgen onze veiligheidsspiegels voor meer overzicht en daardoor meer veiligheid. Niet alleen op fabrieksterreinen, maar ook in de bedrijfshal, op verkeerswegen, opritten of bij tunnels.
Er zijn 29 artikelen gevonden
| | |
Topprijs
Panoramaspiegel
zichthoek 90°
Excl. BTW
vanaf 79,90
Excl. BTW
vanaf 1.075,-
Verkeersspiegel van acrylglas
polystyreen frame, rechthoekig
Excl. BTW
vanaf 339,-
Excl. BTW
vanaf 299,-
Excl. BTW
vanaf 1.225,-
EUROKRAFT - Universele spiegel voor binnen en buiten
rechthoekig, houder voor paalmontage
Excl. BTW
vanaf 219,-
Nieuw
Prijs op aanvraag
Nieuw
Prijs op aanvraag
Nieuw
Prijs op aanvraag
Nieuw
Prijs op aanvraag
Nieuw
Industriespiegel
rechthoekig
Prijs op aanvraag
EUROKRAFT - Groothoekspiegel
voor binnen en buiten, 180°
Excl. BTW
vanaf 479,-
Panoramaspiegel
zichthoek 180°
Excl. BTW
vanaf 139,-
Panoramaspiegel
zichthoek 360°
Excl. BTW
vanaf 219,-
EUROKRAFT - Uitkijkspiegel
van slagvast acrylglas
Excl. BTW
149,-
Verkeersspiegel
spiegel van securitglas, frame van kunststof, rood reflecterend
Excl. BTW
vanaf 369,-
Verkeersspiegel
van chroomnikkelstaal, roestvast
Excl. BTW
vanaf 459,-
Verkeersspiegel van veiligheidsglas
zonder framelijst maar met geïntegreerde rood/witte reflecterende beeldrand
Excl. BTW
vanaf 269,-
Overzichtspiegel
frame met geel/zwarte gevarenmarkering
Excl. BTW
vanaf 259,-
Verkeersspiegel van acrylglas
polystyreen frame, rond
Excl. BTW
vanaf 399,-
Verkeersspiegel van acrylglas
uitvoering zonder frame
Excl. BTW
vanaf 249,-
Verkeersspiegels in XXL-formaat
van acrylglas, b x h = 1200 x 1000 mm
Excl. BTW
1.175,-
Er zijn 29 artikelen gevonden

Verkeersspiegels en veiligheidsspiegels: ik zie, wat jij ook zietOf er verkeer aankomt of dat er een botsing dreigt, is niet altijd meteen duidelijk op uitritten die moeilijk te overzien zijn of op drukke bedrijfsterreinen. Dit is zo, totdat er een verkeerspiegel aanwezig is die de factor geluk terugbrengt en overzicht verschaft – niet alleen op buitenterreinen.Zijn er voorschriften voor het gebruik van verkeersspiegels?Wetgevers lijken het niet eens te zijn over het gebruik van spiegels voor de veiligheid in het bedrijf (en daarbuiten). Interessant is dat spiegels niet behoren tot de verkeersborden zoals opgenomen in de wegenverkeerswet. Oostenrijk vormt hierop een uitzondering. Dit punt kan in geval van schade belangrijk zijn voor de afwikkeling met de verzekering.Aan de andere kant bepalen de technische voorschriften voor werkplekken (ASR) dat spiegels bij de inrichting van veilige verkeerswegen horen – daarbij worden kruispunten die moeilijk te overzien zijn extra vermeld.De ASR maken echter ook duidelijk dat veiligheidsspiegels alleen niet voldoende zijn. Extra afzettingen en markeringen zijn altijd noodzakelijk om de aandacht te vestigen op het gevaar en het ongevallenpotentieel van een gebied.Welke verkeersspiegels zijn er?In principe herkent u verkeersspiegels bij KAISER+KRAFT allereerst aan de typische rode en witte beveiligingsmarkering, de zogenaamde ''opvallende rand''. Deze heeft een dubbele functie: hij trekt de aandacht en zorgt ervoor dat degene die in de spiegel kijkt zich bewust wordt van het gevaarlijke punt. Bovendien geeft deze markering aan dat het om een spiegel gaat die de omgeving op een specifieke manier weergeeft. Deze weergave varieert afhankelijk van het product:  • Verschillende afmetingen en vormen zorgen voor een blikveld met verschillende afmetingen. Hiermee kunt u bepalen waar de veiligheidsspiegel de aandacht op moet vestigen of welk gebied meer aandacht moet krijgen. Hier is het belangrijk om de grootst mogelijke spiegel te selecteren, omdat een grotere spiegel de optische weergave en visuele waarneming ondersteunt.


  • Verschillende kijkafstanden (in directe relatie tot grootte en vorm) bepalen het montagepunt en de instelling van de verkeersspiegel. Deze informatie is indicatief. Als het observatiepunt boven het blikveld ligt, kunt u altijd iets in de spiegel zien, de optische weergave is alleen kleiner.


Verkeersspiegels die zijn geoptimaliseerd voor universeel binnen- en buitengebruik zijn gemaakt van schokbestendig, onbreekbaar materiaal en zijn, dankzij de speciale houder, beschermd tegen orkaankracht (gecertificeerde windbelasting). Bovendien verliezen ze zelfs in de winter hun functionaliteit niet.Welke spiegels zijn geschikt voor in de winter?Conventioneel spiegelglas zou geen enkele kans maken tegen lage temperaturen of grote temperatuurschommelingen. Dat is waarom dit ook niet geschikt is voor onze veiligheids- en verkeersspiegels. Met onbreekbaar acrylglas, roestvrij staal of Sekurit bent u veel beter af. Hoewel dit alleen niet beschermt tegen beslaan of ijsvorming, hebben veel van onze spiegels er ook geen last van. Ze zijn gemaakt van thermoactieve materialen of kunnen zelfs worden verwarmd. Welk model het beste bij uw locatie past, leggen we graag persoonlijk uit aan de telefoon.

Welke veiligheidsspiegels zijn er?Met alleen verkeersspiegels is ons reflecterend aanbod op KAISER+KRAFT verre van compleet. U zult ook tal van modellen vinden die de zichtbaarheid in een groot aantal verschillende situaties en gebieden vergroten:  • Kleinere controlespiegels met lichte kromming voor een beter overzicht over transportbanden, machines of sluizen

  • Spiegels met vergrotingseffect voor het controleren van productielijnen

  • Panoramische spiegels voor plafond- of wandmontage voor een panoramisch zicht over een bereik tot 360 graden

  • Groothoekspiegels voor een vervormingsvrij arendsoog in verschillende werkgebieden

  • Universele spiegels met lichte kromming, ideaal voor grotere oppervlakken
Producten vergelijken