ANNY

Vijf mogelijke bureautafelvarianten van ANNY by office akktiv
De kantoormeubelserie Anny biedt niet alleen verschillende schrijftafelvormen, maar ook een passende, in hoogte verstelbare vergadertafel op wielen.

In de categorie ANNY bieden wij u producten van de volgende merken aan: eurokraft pro.

Merk
Producttype
Duurzaamheid
Relevant
Aantal artikelen: 34
Kantoormeubelserie Anny met individuele SELECT-keuze
De kantoormeubelserie Anny overtuigt meteen door de ruime keuze uit bureautafelvarianten. Van de kleine, vierkante en ruimtebesparende bureautafel en de fraaie niervormige bureautafel tot en met de extreem ruimtebesparende hoektafel bevatten vijf varianten voor ieder wat wils. Alle bureautafels zijn in hoogte verstelbaar en bieden naast werkcomfort ook ergonomische voordelen. Daarnaast krijgt u bij de kantoormeubelserie Anny ook bijpassende verbindingsbladen en aanbouwtafels in een hoek van 90°, in trapeziumvorm met steunpoot en als ronde aanbouwtafel voor vergaderingen. Net als de meeste bureautafels in ons assortiment bestaat het 25 mm dikke tafelblad van de bureautafels Anny uit kunststof gecoat plaatmateriaal. De meubels van kantoormeubelserie Anny zijn verkrijgbaar in de kleurvarianten lichtgrijs, ahornhoutdecor en notenhoutdecor. Een ander extraatje dat de kantoormeubelserie Anny te bieden heeft, is de aanvullende vergadertafel op wielen. Een ronde tafel met een diameter van 800 mm, die op een verrijdbare bistrotafel lijkt en bovendien tussen 720 en 1140 mm in hoogte verstelbaar is. Zo kan de vergadertafel van Anny staand en zittend worden gebruikt. Hier heeft u de ruime keuze die u van de SELECT-groep mag verwachten.

De kantoormeubelserie Anny met overtuigende veelzijdigheid
Niet alleen de keuze uit bureaus is bij de kantoormeubelserie Anny uitstekend, maar ook kasten en stellingen zijn verkrijgbaar in de beste variaties. Dat is SELECT van de bovenste plank en met de kasten van Anny heeft u veel opbergruimte in uw kantoor. Ook hier kunt u kiezen tussen vleugeldeuren en roldeurkasten. De kastframes van Anny zijn bij de stellingen en kasten gelijmd. Omdat de achterwanden van de stellingen en kasten ca. 8 mm dik zijn, moeten Anny-kasten niet per se tegen de wand worden geplaatst, maar kunnen ze ook op een andere plek in de ruimte worden neergezet. Een individuelere inrichting is bijna onmogelijk. De kantoormeubelserie Anny biedt ten slotte nog bijpassende staande ladeblokken en verrijdbare ladeblokken met materiaalladen, benodigdhedenladen en hangmappenladen. Ook deze serie valt op door een uitstekende kwaliteit en een milieubewuste productie. De kantoormeubelserie Anny bevat niet alleen meubels van het merk office akktiv, maar ook producten die FSC-gecertificeerd zijn. Dat betekent dat het gebruikte hout uit duurzame bosbouw stamt.