+32 800 12 899 
Particulieren Zakelijke klanten

Goede personele voorzieningen zijn belangrijk voor ontspanning
Personele voorzieningen worden gewaardeerd door de eigen medewerkers, maar het is ook een bewezen middel om ruimtes te gebruiken voor ontmoetingen die door een losse sfeer arbeidsprocessen versnellen, de creativiteit stimuleren en communicatie gemakkelijker maken. Natuurlijk zijn personele voorzieningen in de eerste plaats bedoeld voor de pauzes. Tijdens de pauze moeten medewerkers zich kunnen ontspannen en op krachten kunnen komen. Een functionele inrichting omvat daarom ook een keuken om aan deze behoeften te kunnen beantwoorden. Kantines moeten met geschikte zitgelegenheden ingericht zijn. Apparaten voor tijdregistratie zoals stempelklokken mogen in de buurt van personele voorzieningen ook niet ontbreken. Bij de uitrusting van kantines moet waarde worden gehecht aan een fraaie en goed afgestemde inrichting. Een aantrekkelijke inrichting van personele voorzieningen draagt bij aan ontspannen pauzes en zorgt voor een aangename sfeer. Afhankelijk van wie de ruimte betreedt, kunnen personele voorzieningen voor medewerkers uitgerust zijn met eenvoudige zitmogelijkheden tot en met televisietoestellen en recreatiemogelijkheden. Vaak wordt de inrichting gecombineerd met de vormgeving van bedrijfsterreinen.

Personele voorzieningen – deskundig design
Ook een personele voorziening kan deskundig georganiseerd worden. In bedrijven speelt de deskundige inrichting van pauzeruimtes een belangrijke rol. De inrichting van personele voorzieningen omvat vele aspecten: van de juiste vloerbedekking tot en met een correcte tijdregistratie. Een optimale inrichting dient voor de veiligheid en het welzijn van alle medewerkers van een bedrijf. Daarbij moeten voorschriften en normen nauwkeurig worden nageleefd om op alle mogelijke gebeurtenissen te kunnen reageren. Een belangrijk bestanddeel van de inrichting van personele voorzieningen vormen de kantoor kapstokken en garderobebanken van het bedrijf. Een doelgerichte en goed afgestemde inrichting van deze ruimtes omvat lockers voor het veilig opbergen van waardevolle spullen en jassen. Ons assortiment bevat uiteenlopende uitvoeringen van kledingkasten, lockers, stalen kasten en garderobemeubelen. Deze ruimtes moeten eveneens voorzien zijn van een geschikte vloerbedekkingen en vloerbeschermingsmatten. Een goed zichtbare en gemakkelijk te bereiken verbandkast met goede eerste hulp artikelen is van groot belang om eerste hulp bij ongelukken te kunnen verlenen. Uiteraard moet deze voldoen aan de geldende voorschriften om optimale hulp in ernstige situaties te kunnen garanderen. Vertrouw bij de inrichting van uw personele voorzieningen op onze kwaliteitsproducten.

Personele Voorzieningen

U wilt dat uw medewerkers zich goed voelen? U laat graag een goede indruk achter bij klanten en zakenpartners? U hecht waarde aan stijl en kwaliteit? Dan is de categorie 'Personele voorzieningen’ iets voor u. Richt garderobes, pauzeruimtes en vergaderruimtes helemaal naar wens in!
Onze productcategorieën
Antislipmatten
Bacteriën en schimmels maken geen schijn van kans wanneer onze antislipmatten ...
Bedrijfshygiëne
Hier vindt u alles voor het kleinste kamertje, maar ook voor hygiënezones op de ...
Eerste hulp artikelen
Perfect voorbereid voor noodgevallen – met eerste hulp artikelen. Van de ...
Garderobebanken
Pas als ze ontbreken, merkt u wat voor verschil ze maken als het op comfort ...
Kantoor kapstokken
Vergeet geen aandacht te besteden aan details! Onderschat dus ook niet uw ...
Lockers
Lockers zijn een must om onze tassen, kleding en zelfs waardevolle voorwerpen op ...
Plantenpotten
Potten en vazen, een wetenschap op zich: groot, klein, laag, hoog, kunststof of ...
Textielplanten
''Zijn die echt?'' Deze vraag zult u in de toekomst nog vaak horen als u onze ...
Vloermatten
Leve onze vloermatten! Ze absorberen vuil en vocht, zien er goed uit, zijn ...
Wandklokken
Geen vergaderkamer, geen pauzeruimte, geen wachtkamer is compleet zonder grote, ...
Producten vergelijken