Spanapparaten

Wilt u pakketten of pallets veilig verzegelen voor transport? In het assortiment van kaiserkraft vindt u het juiste omsnoeringsgereedschap voor elk type omsnoering; van manueel spanapparaat tot omsnoeringsgereedschap met oplaadbare batterijen tot elektrische omsnoeringsmachines.

Producttype
Voor bandsoort
Voor bandbreedte
Relevant
Aantal artikelen: 34

Transportzekering met omsnoeringsgereedschap – beter dan een knoopProfessioneel transport beveiligen is een kunst op zich? Niet met ons omsnoeringsgereedschap. Naast span- en sluitapparaten voor diverse toepassingen bieden wij ook geschikte omsnoeringsbanden van robuuste kunststof en staal. Uw verpakte goederen zijn dus optimaal beveiligd tijdens het transport.Spanapparaat en tang of een combinatie van span- en sluitapparaat?Spannen, afdichten, snijden: Deze drie stappen zijn altijd dezelfde voor het omsnoeren, maar ze kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd. Als u af en toe inpakt, is het voldoende om een manuele spantang te gebruiken en vervolgens de sluittang. Of u kunt kiezen voor een omsnoeringsapparaat dat voor alle stappen in één zorgt. Dergelijke apparaten zijn onder meer verkrijgbaar met batterijvoeding en in een manuele versie met een hendel om naar beneden te drukken.Nog meer comfort en snelheid wordt geboden door een halfautomatisch of volautomatisch omsnoeringsapparaat met variabele omsnoeringssnelheid, een display en diverse bedieningsfuncties. Hiermee kunt u soms zelfs de snelheid van het omsnoeren variabel instellen; gewoon met een druk op de knop. Deze apparaten zijn ideaal voor iedereen die vaak goederen in grote hoeveelheden verpakt.Hoe vindt u het juiste omsnoeringsgereedschap?Spanner en tang, manuele handgereedschap of automatische sjorapparaat? Het antwoord hangt vooral af van hoe vaak u inpakt. Bovendien speelt het een rol of de verpakte goederen vierkant of rond zijn, omdat sommige omsnoeringsapparaten op vlakke oppervlakken moeten worden gebruikt. Let ook op de bandbreedtes waarvoor het sluitapparat geschikt is.Wat omsnoeringsband betreft, kunt u in onze onlineshop zelfs bij uw omsnoeringsgereedschap passende kunststofbanden en staalbanden in praktische omsnoeringssets krijgen, evenals sluitzegels en vele andere producten voor een veilige verpakking. Neem meteen eens een kijkje. Als u vragen heeft, staan wij u graag te allen tijde te woord!
Deze producten kunnen ook interessant voor u zijn:Houten pallets | Vouwdozen | Lasapparaten | Handafrollers | Krimpfolies | Industriepallets | EUROKRAFT-omsnoeringsets | tesa plakbandafrollers